Özgür Özel,Aydar’dan övgüyle bahsetti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ceyhan Belelediye Başkanı Kadir Aydar’ın emeklilere yönelik verdiği bayram ikramiyesinden övgüyle bahsetti.

Yayınlama: 23.07.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV’de Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu özel röportaj programına katıldı. Programda Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’dan övgüyle bahseden Özel, Aydar’ın emeklilere yönelik verdiği bayram ikramiyesinden övgüyle bahsetti.

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuşmasında Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın bayramda emeklilere yaptığı yardımı şu sözlerle dile getirdi:

 “Adana’da Ceyhan belediyemiz var, pırıl pırıl bir başkanı var. Bana bir fikir sordu, ‘aman başkanım, yap bunu’ dedim. Ne yaptı biliyor musunuz? Bayrama giderken, son bayramda ilçesindeki emekliler 10 bin lira alıyor ya, biz de asgari ücret olacak diyoruz, 17 bin lira bunu asgari ücrete tamamladı. Yedişer bin lira yatırdı ilçesindeki emeklilere, hiç olmazsa bayramda bir asgari ücret alsın. Bu müthiş bir şey.”

 Özel’in bu açıklaması, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar‘ın emeklilere yönelik bu uygulamasının ne kadar takdir edildiğini gözler önüne serdi. Başkan Aydar’ın, emeklilere bayramda bir nebze olsun rahat nefes aldıran bu girişimi, halk tarafından da büyük beğeni topladı.

 Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Aydar, “Genel Başkanımız Özgür Özel’e çalışmalarımız hakkındaki güzel sözleri için şahsım ve Ceyhanlı hemşehrilerim adına teşekkür ederim. Genel Başkanımızın desteğini her zaman hissediyor ve görüyoruz. Bizler de durmaksızın çalışarak hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz.” dedi.