Özgür Özel’den MHP’li isimlere sert sözler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir paylaşımında  MHP’li “Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter normalleşmeden çok korkuyor diyerek şı açıklamalarda bulundu

Özgür Özel’den MHP’li isimlere sert sözler
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir paylaşımında  MHP’li “Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter normalleşmeden çok korkuyor diyerek şı açıklamalarda bulundu:

Çünkü normalleşen Türkiye’de kimse Başkent’in orta yerinde Ülkü Ocakları Genel Başkanının cenazesini sahipsiz bırakmaz. Sinan Ateş cinayetinin aydınlatılması için tavır koyuyoruz, eşi ve çocuklarına da bütün ülkenin vicdanlı insanlarıyla sahip çıkıyoruz.

Sinan Ateş için taziye tweeti bile atmayanların bu saldırgan tweetlerin milletin gönlünde hiç yeri yoktur. Onlarla aynı seviyeye inersek, çıkarken vurgun yeriz.”

Özgür Özel: “Askerlikte öğrenmiştim, hiç aklımdan çıkmaz… Türk çıkartma gemilerinde arkada dayanak olmaz, çünkü bizim askerimiz arkaya kaçmaz. İlk çıkıp ilk şehit olmak için öne yaslanır. İşte o kahramanların ve ailelerinin sorunlarının çözümü için buradayız.”

Askerlerimiz ilk şehit olmak için öne atılıp göğsünü siper ederken, ailelerinin sıkıntılarını çözmek bizim boynumuzun borcudur dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.