Özgür Özel’i Türk seçmenine şikayet edeceğiz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AKP ile gizlice imam nikahı kıyan Özgür Özel’i ve CHP’yi bu yanlıştan alıkoymak için Türk seçmenine şikayet edeceğiz.

Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AKP ile gizlice imam nikahı kıyan Özgür Özel’i ve CHP’yi bu yanlıştan alıkoymak için Türk seçmenine şikayet edeceğiz.

Zafer Partisi olarak ilk seçimlere baktırmadan buna gerek bıraktırmayacağız ve Türk milletini haberdar ederek, bilgilendirerek yapılan bu saldırıyı, bu saldırıları yapanların heveslerini kursaklarında bırakacağız. AKP ile sırdaşlık yapan Özgür Özel’i, sırdaşlık yaparak AKP ile gizlice imam nikahı kıyan Özgür Özel’i Türk seçmenine şikayet edip CHP’yi bu yanlıştan alıkoyacağız.

AKP’nin 22 yıllık iktidarını daha da uzatabilmesi için kaos ve kargaşayı derinleştirme çabasının önünü keseceğiz. Türkiye’nin ve Türk milletinin aleyhinde olan her saldırının karşısında Zafer Partisi büyüyerek, güçlenerek durmaya, mücadele etmeye devam edecektir. Gücümüzü aldığımız tek yer Türk seçmeninin varlığıdır.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.