Pişkin “Belediye Başkanlığı benim için hizmet kapısıdır”

Adana’nın Çukurova ilçesi MHP Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Alper Pişkin, “İlkeli Siyaset, Dürüst Yönetim ve Sağlıklı Yaşanır Bir Kent” başlıklarındaki üç sloganla talip olduğu belediye başkanlığı görevinin kendisi için sadece hizmet kapısını ifade ettiğini bildirdi.

Pişkin “Belediye Başkanlığı benim için hizmet kapısıdır”
Yayınlama: 29.12.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana’nın Çukurova ilçesi MHP Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Alper Pişkin, “İlkeli Siyaset, Dürüst Yönetim ve Sağlıklı Yaşanır Bir Kent” başlıklarındaki üç sloganla talip olduğu belediye başkanlığı görevinin kendisi için sadece hizmet kapısını ifade ettiğini bildirdi.

Adana’da İl Sağlık Müdürlüğü görevini 13 yıl sürdürüp, bu alanda en uzun süre görev yapan bürokrat olarak tanınan Dr. Alper Pişkin, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, neden siyasete girdiğini anlatıp, hayata geçirmek istediği projeler konusunda bilgi verdi.

ÇGC’yi ziyaretinde Başkan Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Dilek Akın, Yönetim kurulu Üyeleri Mustafa Akköse, Recep Şenyurt ve Çetin Ulucan tarafından konuk edilen Dr. Alper Pişkin, “Belediye başkanlığı benim için hizmet kapısıdır” vurgusu yaptı.

“En büyük övünç kaynağım ülkeme ve milletime verdiğim hizmet dolu onurlu hayatımdır. Çizgim, Mustafa Kemal Atatürk, hiç kimsenin adamı olmadım, olmam” diyen Dr. Alper Pişkin, yaşadığı Çukurova ilçesi sakinlerinin teşviki ile Çukurova Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Dr. Alper Pişkin,  “32 yıllık devlet hizmeti ve idarecilik görevim sırasında ve sonrasında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi, yaşamakta olduğum Çukurova ilçesi halkıyla paylaşmak ve birlikte yönetmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri de ziyareti için Alper Pişkin’e teşekkür ederek, başarı temennilerini ilettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.