Soner Çetin’e son dakika golü

Kişisel hırsları yüzünden bir türlü gerçekleri görmek istemeyen, partinin sözde çok bilmiş, şu anki üst düzey genel merkez yöneticileri, parti içerisinde dönen entrikalar sonucu Başkan Soner Çetin’e son dakika golü atmaktan geri kalmadılar.

Yayınlama: 16.02.2024
A+
A-

CHP Çukurova ve Başkan Soner Çetin, iki dönemdir Çukurova ilçesinde Belediye başkanlığı yaptı. Bir çok güzel şeylere imza attığını Adana kamuoyu yakından bilmektedir.

Ancak bu güzellikleri kişisel hırsları yüzünden bir türlü gerçekleri görmek istemeyen, partinin sözde çok bilmiş, şu anki üst düzey genel merkez yöneticileri, parti içerisinde dönen entrikalar sonucu Başkan Soner Çetin’e son dakika golü atmaktan geri kalmadılar.

Birilerinin bastırması sonucu CHP Çukurova ilçesi Belediye Başkan Adaylığına Emrah Kozay atanmış oldu. Emrah Kozay şahsında asla kötü bir şey söylemeye bir hakkımız olamaz. Ancak; Emrah Kozay bu güne kadar tüm çalışmalarını Seyhan ilçesin’de yapmıştı. Neden İllaki Çukurova ilçede olmasını istediler.

Soner Çetin’e yanlış yaptıkları gibi, Emrah Kozay’ın Çukurova ilçeye atanmış olmasıda isabetli bir karar değildir. Son dakikayı beklemeden daha önceden Soner Çetin’in bir dönem beklemesi için ikna edilerek, adaylardan biri atanmış olsaydı bir sıkıntı olmazdı. Ancak bu haliyle Çukurova için zor dostum zor tezini ortaya atarsak yanılmamış oluruz. Dilerim yanılmış olayım…

Eh tüm bunlar yaşanır’ken, partinin temelinden gelen ve iki dönemdir Çukurova ilçede başkanlık yapan Soner Çetin’inde yapılan yanlışlara kızarak, partiden istifa ederek İYİ Partiden aday olmasını’da doğru bulmuyorum. Aday değil bekleseydi kendisi açısından ileride daha yararlı olacaktı. Taban tabana zıt olan bir partiden aday olması, bana göre yanlış, ancak taktir kendisinindir. Saygı duymak gerekir…

Ancak her şeye rağmen gider ayakta olsa, belediyede çalışan emekçiler yararına bir karar alarak hamle yapmasını kutlarım. Ne diyor Başkan Soner Çetin bir paylaşımında:

“Her zaman emekten ve emekçiden yana olduk. Her zaman haksızlıkların karşısında durduk, hakkın ve haklının yanında olduk” Haksızlığa uğrarken dahi olsa, haklının hakkını teslim ettik. Şimdi de işçilerimize hakkını teslim ediyoruz. Tüm şartlarımızı zorlayarak en düşük işçi maaşını 35 bin TL’ye çıkarıyoruz. Fedakarca çalışan emekçi kardeşlerimize analarının ak sütü gibi helal olsun diyor. Sosyal demokrasi ve emekten yana tavır sergileyerek, böyle bir adımı atmış olması gerçekten manidardır. Soner Başkan’ada bu yakışır. Her şey gönlünce olsun. Ne diyelim Hoşca ve dostça kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.