Soner Çetin Şambayat Toki evleri İftar Yemeğinde Vatandaşlarla Buluştu

Çukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin Şambayat mahallesi Toki Evleri semt pazarında düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu.

Yayınlama: 28.03.2024
Düzenleme: 29.03.2024 08:50
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, Şambayadı mahallesi Toki Evleri açık semt pazarında düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu.

Çetin iftar sonrası yapmış olduğu konuşmasında, Yürekleri birleştiren bizleri aynı duygularla burada buluşturan bereket ayında, Çukurova genelinde iftar sofralarımızı kurmaya devam ediyoruz. Bugün burada Şambayadı TOKİ Mahallemizde İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ayyüce Türkeş ile birlikte hemşehrilerimizle birlikte buluşmanın mutluluğunu yaşıyor ve tüm hemşehrilerimizin Ramazanlarını kutluyoruz dedi.

31 Mart yerel seçimlerine iki gün kaldı. Çukruova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan adayı olarak, siz değerli Çukurovalı hemşehrilerimizin oylarına talibim, Çukurovalı hemşehrilerim ne yapmaları gerektiğini çok iyi bilir diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

Çukurova’nın 5 yıl kaybetmeye tahammülü olmadığı belirten Başkan Soner Çetin, Çukurovada Çözülmesi gereken imar sorunları var ve biz bunları çözme yolunda epeyi yol ve mesafe kat ettik. Hizmetlerin kesintiye uğramaması, projelerin devamı ve başlanan işlerin bitirilmesi bir deneyim ve ustalık gerektiriyor. Bu işler yeni gelmeye çalışan acemi kişilerin yapacağı bir iş değildir. Seçimlere İki gün kaldı. Allahın izni sizlerin desteğiyle açık ara bir farkla seçimleri kazanacağız ve Herkesin başkanı olmaya devam edeceğim diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Yusuf Kahraman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.