Soner Çetin’den bir küçük mola!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, günün yoğun programından kısa bir süre uzaklaşarak Mola Evi’nde özel çocuklarla zaman geçirdi.

Soner Çetin’den bir küçük mola!
Yayınlama: 18.12.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, günün yoğun programından kısa bir süre uzaklaşarak Mola Evi’nde özel çocuklarla zaman geçirdi.

Özel çocuklarla sohbet eden, oyunlar oynayan Başkan Soner Çetin, rutin hale getirdiği yoğun hizmet temposundan yarım saat de olsa uzaklaşmış oldu ve bir anlamda kendisi de küçük bir mola verdi!
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, özel çocukların anneleri için hayata geçirilen örnek projelerden Mola Evi’ni ziyaret ederek, çocuklar ve aileleriyle sohbet etti.
Yoğun programları arasında kendisine küçük bir mola veren Başkan Soner Çetin, Mola Evi’nde önce özel çocuklarla zaman geçirdi. Oyun odasına geçen Başkan Soner Çetin, çocuklarla sohbet etti, oyunlar oynadı ve yoğun programlarının stresinden biraz olsun uzaklaştı.
Başkan Soner Çetin ardından özel çocukların anneleriyle sohbet etti. Onların Mola Evi ile ilgili düşüncelerini öğrenmek isteyen, herhangi bir istekleri olup olmadığını soran Başkan Soner Çetin, “Başkanım böyle bir projeyi hayata geçirdiğiniz için size çok teşekkür ediyoruz. Sayenizde
çocuklarımızı buraya emanet edip kendimize zaman ayırabiliyoruz. Çok büyük bir eksikliği giderdiniz” cevabını alınca çok memnun oldu.
Özel çocukların anneleri, Mola Evi personeli ve uzman kadrosunun da işlerini çok iyi yaptığını belirtti.
“Sizin bu düşünceleriniz bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımız gösteriyor” ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin, “Sizlerin ne kadar fedakar olduğunuzu biliyorum. Sizler için yapsak azdır. Özel çocukların
annelerine, ailelerine biraz olsun yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.