TANBUROĞLU

Adana’da CHP İl binasında düzenlenen basın açıklaması ile Dr. Anıl Tanburoğlu CHP Adana il başkanlığına adaylığını açıkladı.

TANBUROĞLU
Yayınlama: 05.10.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana’da CHP İl binasında düzenlenen basın açıklaması ile Dr. Anıl Tanburoğlu CHP Adana il başkanlığına adaylığını açıkladı.

Yapılan basın açıklamasına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem,  Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, CHP kadın kolları üyeleri, çok sayıda partili, vatandaşlar katılarak yoğun ilgi gösterdiler.

Tanburoğlu, “Önümüzdeki günlerde 38. dönem kongremiz olacak. 37. dönemde ve olağanüstü dönemlerde bu partiye emeği geçmiş, bu partiyi ayakta tutmuş bugüne kadar emek vermiş tüm eski üyelerimiz, il başkanlarımız, yöneticilerimiz hayatta olan ve olmayan, hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum. Onlara bir kere daha teşekkür ediyorum. Onlardan alacağım bayrağı daha yükseklere çıkarmak için yeni bir sürece başlayacağımızı ve bu konuda neden aday olduğuma dair, çok kısa bir konuşma yapacağım” dedi.

“SİZLERİ  YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAYA DAVET EDİYORUM.”

Anıl Tanburoğlu 28 Mayıs da gerçekleşen seçim hakkında şunları söyledi; “Bir kere ben tek kişi olarak aday değilim. Buradaki bütün arkadaşlarımız, bütün örgüt, bütün ilçe örgütlerimiz hep beraber. 28 Mayıs’tan sonra ne kadar moralimiz bozulsa da, umudumuz kırılsa da bize güvenen bütün yurttaşlarımızın hayalleri kırılsa da tekrar ayağa kalkmayı başarabilen, Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olmak istiyorum. Beni aday görmeyin hep beraber biz adayız.  Sizleri kongreye hep beraber yeni bir başlangıç yapmaya davet ediyorum.”

“TÜRKİYE’NİN UMUDUNU, YENİDEN ADANA’DAN ORTAYA ÇIKARMAK ÜZERE ADAYIZ”

Anıl Tanburoğlu adaylığı hakkında şu ifadeleri kullandı; “Peki neden adayım? Kendi şahsımda Cumhuriyetimizin demokrasiyle taçlanması, partimizin altyapı ilkelerinin Mustafa Kemal’in bir toplum hayaliyle ortaya koyduğu ülkelerin yıllarca emek alın teriyle ortaya koyduğumuz mücadelenin artık Türkiye Cumhuriyeti’nin iktidarı olabilmesi için gece gündüz çalışmak üzere ve önümüzdeki ilk hedef olan yerel seçimlerde, kırılmış bir umudu tekrar aydınlığa çıkararak, hep beraber belediye başkanlarımızla pazartesi günü itibariyle yerel startını vermek, çok çalışmak, disiplinli çalışmak, stratejik çalışmak ve Türkiye’nin umudunu yeniden Adana’dan ortaya çıkarmak üzere adayız.

Türkiye’nin demokrasi mücadelesi, toplumun mücadelesinde ötekileştirilmiş tüm adaleti, sızlamışların yanında, sokakta bir siyaseti örgütlemek üzere, hepimizin bulunduğu gezide, sadece beş kişinin içeride kalmasına izin vermeyecek kadroların, tekrar demokrasiyi, tekrar özgürlük mücadelesini örgütlemek için adayım.

Hep beraber, genel seçimlerde en az 8 ilçe belediyesini ve büyükşehir belediyesini kazanmak üzere gece gündüz hep beraber çalışmak üzere, beni desteklemenizi bekliyorum. Saygılar sunuyorum. Sağ olun, var olun ” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.