TDP Genel sekreteri Hasan Aydın, Türkiye’de Üretim bitmiş, eğitim sistemi çökmüştür

Yayınlama: 27.11.2021
A+
A-

İLKGÜN HABER – Türkiye Değişim Partisi Bölge İl Başkanları toplantısı parti genel sekreteri Hasan Aydın’ın katılımı ile, Adana’da Park otelinde, Adana İl örgütünün öncülüğünde gerçekleşti.
Gerçekleşen toplantıya Adana,Mersin, Osmaniye, Hatay, Maraş, Gazi Antep, Kilis il başkanları ve bazı ilçe yöneticileri katıldılar.
Toplantının kısa açış konuşmasını yapan Adana il Başkanı Hakan Malgaf, Türkiye Değişim Partisi ülkede değişimi gerçekleştirmek için çok çalışacağız ve Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ü başbakan yapacağız dedi.
TDP Genel sekreteri Hasan Aydın, Türkiye Değişim partisine gerçekten’de bir ihtiyaç olduğunu, bu güne kadar’ki mevcut siyasal partilerin, bu ülkeyi 21 yıldır iyi yönetemeyen ve hatta, gittikçe ülkeyi uçuruma kadar götüren bir iktidar karşısında, sağlıklı bir duruş alamadılar dedi.
Toplumun geleceğine yönelik hiç bir umut oluşturulamadığını açıklayan Hasan Aydın, Bu gün Türkiye’nin gündemi net bir şekilde, açlık sefalet işsizlik’le dolu iken, gündem değiştirmek için iktidarıyla mualefetiyle, kim kiminle ittifak yapacak, kim kiminle beraber çalışacak gibi, ülkede vatandaşın cebine hiçbir şey koymayan bir yol ve çizgi izlendiğini söyleyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü:
Bu güne kadar Ülkemizde iktidarıyla mualefetiyle ülkenin sorunlarına hiçbir çözüm sunulamamıştır. Türkiye’de bilinçli olarak bu iktidarlar eliyle, üretim bitirilmiş ve eğitim sisteminin çökertildiğini açıklayan TDP genel sekreteri Hasan Aydın, TDP’si bu yanlışlara dur demek için kurulmuştur ifadesinde bulunarak, TDP’nin bir çözüm partisi olacağını açıklayarak sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.