Teşekkürler Akif Başkan

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Mübarek Muharrem ayında muhtarlıklara, derneklere, kulüplere ve sosyal kuruluşlara Aşure ikramı yaparak, halkın gönlünü bir kez daha kazandı.

Yayınlama: 15.08.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Seyhan ilçesi için hizmetin en iyisini sunmak için çaba gösteren, yenilikçi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Seyhan halkının yaşam düzeyini iyileştirmeye yönelik kaliteli hizmetler veren, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Mübarek Muharrem ayında muhtarlıklara, derneklere, kulüplere ve sosyal kuruluşlara Aşure ikramı yaparak, halkın gönlünü bir kez daha kazandı.

Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği’nde, Seyhan Belediyesinin ikramı olan aşure etkinliği düzenlendi. Etkinliğe çok sayıda üye katıldı. Afiyetle aşureleri yiyen üyeler bu güzel etkinliği düşünen, Başkan Akay’a nazik jestinden dolayı teşekkür ettiler.

AGSYD Başkanı Mustafa Boz da, “Sevgi ve hoşgörüyü içinde bulunduran Muharrem ayında üyelerimiz ile aşure etkinliğinde bir araya gelmenin mutluğunu yaşadık. Bu güzel hizmetinden dolayı Sayın Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a, ekibine ve tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.