TÜED Adana Şube Başkanı Vurana’ya büyük suçlama

TÜED Adana Şubesinin denetim kurulu başkanı Berrin Ünlü’nün mevcut yönetim kurulu başkanı hakkında yapmış olduğu açıklama ve ithamlar gerçekten tüyler ürpertici…

Yayınlama: 25.05.2024
Düzenleme: 25.05.2024 22:03
A+
A-

İLKGÜN HABER – Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şubesinin seçimi 26 Mayıs Pazar günü Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde yapılıyor.

Yarın seçim yapılıyor yapılmasına’da ve işte asıl o gün nihayet emekliler adına dananın kuyruğunun kopocağı bekleniyor…
Neden dananın kuyruğu kopsun veya koparmı diyebilirsiniz. İşte onu yarın hep beraber, seçimin tekrar iptalimi olur veya olmazmı bekleyip birlikte hep beraber göreceğiz.

Ancak bildiğim ve bi zat canlı yayında işin muhatabı tarafından bir kanıt ve belge niteliği taşıyan, bir arşiv olarak değerlendirmiş olduğumuz video görüntüsü gerçekten kanıtlarıyla her şeyi sergilemiş görülüyor. Bu kanıt ve belge niteliği taşıyan video görüntüsü ilgili mercilere iletilmiştir.

Düşünün bir kurumun denetleme kurulu başkanı olan bir hanım efendi, konuyla ilgili bir TV proğramında yapmış olduğu açıklamada açık olarak itiraf etmiştir. Konuyu bir gazeteci olarak bizim değerlendirmemiz yanlış olur. Mevcut yönetim kurulu başkanı hakkındaki ithamlar gerçekten tüyler ürperticidir.

Ne diyor Denetim kurulu başkanı hanım efendi, yapılan denetimlerde bir çok usülsüzlüklerin olduğunu ve dernek adına sahte fatura düzenlenerek emekli adeta söyüşlenmeye çalışıldığını açıkladı.

Konuyu derneğin genel merkezine bildirmesine rağmen bir soruşturma yapılmadığını ve konuyu dernekler masasına sunduğunu belirtiyor.Tüm belgeleriyle konu hakkında gerekli açıklama ve raporları ilgililere iletilmesine rağmen bir işlemin yapılmadığını dile getiriyor. Kısa bir süre öncede  konuyu cimer’e ve savcılığa bildirdiğini ve konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu belirtiyor.

Ancak tüm olanlara rağmen, yarın TÜED Adana şubesinin yapılacak olan seçimde mevcut başkan’ın, tekrar sanki hiç bir şey yokmuş gibi yeniden aday olmasına, göz yumuluyor olması emekli camiasını üzüyor.

TÜED Derneği ve onun Genel Başkanı olan Kazım Ergün ve divan yöneticileri, yarın yapılacak seçimlerde konunun muatabı olan kişinin tüm olanlara rağmen, tekrar aday olmasına sessiz kalacakmı?  Yoksa kalmayacaklarmı sorusu gerçekten kamuoyunda merakla bekleniyor…

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.