Türkiye Cımhuriyeti FETRET devrinden geçmektedir

Zafer Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ,Türkiye Cımhuriyeti’nin FETRET devrinden geçmekte olduğunu öne sürdü.

Yayınlama: 23.06.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Zafer Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ Sosyal medya sayfasında’ki bir payaşımında,Türkiye Cımhuriyeti’nin FETRET devrinden geçmekte olduğunu öne sürdü.

Özdağ paylaşımında, Devletin kurumsal yapısının Önce FETÖ sonra diğer cemaat ve tarikatlar aracılığıyla tahrik edildiğini, devletin kurumsal hafızasının ağır şekilde zarar gördüğü bir dönem yaşanmaktadır.

Fetret devri yaşandığının bir kanıtı da Saray tarafından Fatih Kaymakamlığına bağlı Fener Rum Kilisesi’ne adeta bir devlet gibi uluslararası bir konferansa katılmasına müsade edilmesidir.

Mızrağın çuvala sığmayacağını gören Dışişleri Bakanlığı İsviçre ve Ukrayna’dan izahat isteneceği açıklamasını yapmıştır. Açıklama yapacak olan İsviçre ve Ukrayna değil Türk Dışişleri Bakanlığı’dır. Ege’de Yunan ordusu tarafından işgal edilen Türk adaları konusunda olduğu gibi Türk halkını bilerek ve isteyerek yanıltmaktadır. Papaz efendi sizden habersiz mi gitti oraya? İstanbul’da 2. Bir Vatikan’a Türk Milleti asla müsade etmeyecektir. AK Parti’nin Türk devletine verdiği ağır zararlar bir gün mutlaka giderilecek ve ülke FETRET devrinden elbet çıkacaktır dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.