“Türkiye İddialı ve Güçlü İlerliyor”

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek.

Yayınlama: 19.09.2024
A+
A-

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek. Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün, bu büyük etkinliğin Adana’ya ve gençlere sağlayacağı katkıları vurgulayarak tüm vatandaşları festivale katılmaya davet etti.

Gençler İçin Vizyon ve Misyon Festivali

Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün, TEKNOFEST’in Adana’nın ekonomisine ve gençlerinin geleceğine önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. Ürün  “Bu platform, vatan sevgisiyle dolu, değerlerine sahip çıkan gençlerimizin sayısını artıracak. Asım’ın Nesli gibi bir gençlik yetiştirmek istiyorsak, bu festivale sahip çıkmalı ve genç kardeşlerimizin aktif katılımını teşvik etmeliyiz” dedi.

“Türkiye İddialı ve Güçlü İlerliyor”

Ürün, Türkiye’nin TEKNOFEST ile büyük bir teknoloji dalgası yarattığını belirterek, gençlere doğru yönlendirmelerin yapılması halinde büyük başarılar elde edeceklerine inandığını ifade etti. Başkan Ürün “Gençlerimize doğru imkânları sunduğumuzda, onların başaramayacağı iş yok. Bugün baktığımızda Türkiye güçlü ve iddialı ilerliyor. Biz de Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanlığı olarak, gençlerimizin eğitimine büyük önem veriyor ve gerekli altyapıyı sağlamak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Savunma Sanayii ve Ekonomiye Katkı

TEKNOFEST’in Türkiye’nin savunma sanayiinde iddialı bir konuma gelmesini sağladığını vurgulayan Ürün, festivalin savunma teknolojilerine ve ülkenin güvenliğine olumlu katkılar sunduğunu kaydetti. Ürün “Savunma sanayiinde Türkiye’ye yönelen dikkatin artması, ekonomik anlamda da büyük fırsatlar yaratıyor” dedi.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TayyipErdoğan’a ve Selçuk Bayraktar’a Teşekkür Ediyoruz”

Mustafa Furkan Ürün son olarak “TEKNOFEST’in Adana’da düzenlenmesine katkı sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Selçuk Bayraktar başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Adanalı tüm gençleri bu büyük teknoloji festivaline davet eden Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün, “Gençlerimiz, bu fırsatı kaçırmamalı ve TEKNOFEST’e mutlaka katılmalıdır” dedi.