Özgeçmiş oluşturan çocuklar hayallerini ve mesleklerini paylaştılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde geleceğin yöneticileri ve iş hayatının profesyonelleri çocuklarımız ile Özgeçmiş hazırlama etkinliği gerçekleştirdi.

Yayınlama: 17.04.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde geleceğin yöneticileri ve iş hayatının profesyonelleri çocuklarımız ile Özgeçmiş hazırlama etkinliği gerçekleştirdi.

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları İnsan Kaynakları Öğrenme ve Gelişim Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen “özgeçmiş hazırlama” etkinliği 3. ve 4. sınıfta okuyan 9 ila 10 yaşında 140 çocuk ile yapıldı.

Çocukların iş hayatı ile ilgili düşüncelerini, ileride hangi mesleği yapmak istediklerini ve 10 yıl sonra kendilerini nerede hayal ettiklerini araştırdı.  140 çocuğa özel bir formatta hazırlanmış özgeçmiş doldurtuldu. 

Özgeçmişlerden elde edilen sonuçlara göre, çocuklar hala klasik mesleklere olan ilgilerini sürdürdükleri gibi popüler olan mesleklerle de ilgileniyorlar. İş hayatını zor ve yorucu görüyorlar, ilderide bir çoğu ünlü ya da tanınmış olmak istiyorlar ve hedeflerinin farkındalar bu hedefe uygun çalışmaları daha şimdiden yapıyorlar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.