YRP Çukurova Belediye Başkan Adayı Mustafa Geldi Basınla Buluştu

YRP Çukurova Belediye İlçe Belediye Başkan adayı Mustafa Geldi basın mensuplarıyla buluşarak projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yayınlama: 17.02.2024
Düzenleme: 17.02.2024 19:54
A+
A-

İLKGÜN HABER – YRP Çukurova ilçesi Belediye Başkan adayı Mustafa Geldi basın mensuplarıyla buluşarak projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

YRP Çukurova Belediye Başkan Adayı Mustafa Geldi, Yeniden Refah Partisi Çukurova adayı olarak, bu güzel ilçenin sorunlarına çözüm üretmek ve halkımızın yaşam kalitesini artırmak için yola çıkıyorum.

Çukurova tarih boyunca hareketli topraklarıyla, kültürel zenginlik ve çalışkan insanlarıyla ön plana çıkmış bir bölgedir. Ancak; Çukurova ilçemizde son dönemde yaşanan sorunlar ve bu kötü yönetim anlayışı bu potansiyelin tam olarak değerlendirilmesini engellemiştir dedi.

Yolsuzluk rüşvet ve rant odaklı politikalar ilçemizin kalkınmasını engellemiştir işte bu nedenle özelikle Çukurovadan adayım dedi. Yenden büyük Türkiye hayaliyle hareket eden Yeniden Refah Partisi olarak şeffaf adil ve ahlaklı belirgin anlayışını Çukurova’ya getirmek için buradayız diyen başkan adayı Mustafa Geldi sözlerine şöyle devam etti:

Öncelikli hedefimiz Çukurova ilçesinin altyapısını güçlendirmek ve modern bir yaşam alanı haline getirmek olduğunun altını çizen Geldi, eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye kadar her alanda kaliteli hizmet sunmak için projelerimiz hazır olduğunu ve bunları hayata geçirmek için halkın desteğini bekliyoruz.Projelerimiz arasında aileyi önceleyen politikalar önemli bir yer tutmaktadır.

Aile merkezli destek programları, çocuk ve gençler için sağlıklı gelişim ortamları oluşturacak projeler ve ailelerin refahını artıracak sosyal yardım programları hayata geçirilecektir. Toplumsal kalkınmayı desteklemek adına eğitim, kültür ve spor alanlarında geniş kapsamlı projelerimiz bulunmaktadır.

Okul öncesi eğitimden mesleki eğitime kadar her yaş grubuna yönelik destekler sağlanacak, kültürel etkinliklerin ve spor faaliyetlerinin yaygınlaştırılması için çalışacağız diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.