11. Uluslar Arası Masa Tenisi Turnuvası Organizasyon Basın Toplantısı

Kemal Sağ, 11.Uluslar arası masa tenisi turnuvasının 2-3 Mart tarihlerinde, Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacak olması bizim için bir gurur vericidir.

11. Uluslar Arası Masa Tenisi Turnuvası Organizasyon Basın Toplantısı
Yayınlama: 28.02.2024
Düzenleme: 29.02.2024 23:40
A+
A-

İLKGÜN HABER – 11.Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası ile ilgili Divan Otelinde basın toplantısı düzenlendi.

Medya mensuplarının büyük destek verdikleri toplantıya, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Faaliyetler
Şube Müdürü Caner Taymış, Organizasyon Komitesi Başkanı Kemal Sağ, Masa Tenisi İl Temsilcisi Taci Menteş, ÇİLTAR Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Dr. Ali Türemiş, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Divan Otel Genel Müdür Yardımcısı Varış Şeheri katıldılar.

Toplantının açış konuşmasını yapan organizasyon Komitesi Başkanı Kemal Sağ, 11.Uluslar arası masa tenisi turnuvasının 2-3 Mart tarihlerinde, Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacak olması bizim için bir gurur verici diyerek sözlerine şöyle devam etti:

Türkiye’de yapılan masa tenisi turnuvaları içerisinde Adana turnuvasının ilk sırada yer aldığını belirten Organizasyon Komitesi Başkanı Kemal Sağ, “Turnuva kayıtlarımızın son günden 42 gün önce sona ermesi sevindiricidir. Bu yıl 23 ülkeden Türkiye dahil 376 oyuncu 40 masada yarışacak. 60 kadın sporcunun katılacağı turnuvada 3000’e yakın maç yapılacak. Konuklara Adana’nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak için geziler düzenleyerek, konaklamalarını en iyi şekilde yapacağız. Ayrıca kebap, şalgam suyu, dondurma, çay, kahve, halka tatlı ve cezerye ikram edeceğiz. Tüm hedefimiz kentimizin tanıtımı ile değerlerini öne çıkarmaktır. Masa tenisinin amiral
gemisi Adana’dır” dedi.

Bu güne kadar Adana’ya katkı sunmak ve Adana’nın tanıtımını yapmak adına,var gücümüzle çaba göstermeye çalıştık. Ancak bu turnuvanın yapılabilmesi için yetkili mercilerin veya belediyelerimizin yeteri kadar turnuvamıza destek vermediklerini söyleyebiliriz. Tabi bu arada, bu turnuvalar için bize maddi manevi destek sunan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Ancak Çukurova Belediyesine asla teşekkür etmiyoruz dedi.

Yetkililerden çok bir şey istemediklerini belirten organizasyon başkanı Kemal Sağ, Bize oyun alanı için arsa yer tahsisi yapılsın yeter. Gerisini halledebilecek dostlarımız mevcuttur. İnşaatı yapıp teslim edecek dostlarımız vardır açıklamasında bulundu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.