11. Yılını muhteşem bir şenlik ile kutladı

Adana’nın en büyük bebek ve çocuk stüdyosuna sahip olan Tülay Demirel mesleğinin 11. yılını
muhteşem bir şenlik ile kutladı.

Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana’nın en büyük bebek ve çocuk stüdyosuna sahip olan Tülay Demirel mesleğinin 11. yılını
muhteşem bir şenlik ile kutladı. Demirel, 11 yıldır fotoğrafını çektiği çocuklar ve aileler ile birlikte eğlence dolu bir hafta sonu geçirdi.
Büyük bir heyecanla başladığım işte 11 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum diyen Tülay Demirel, ”İlk fotoğrafını çektiğim bebeğim şuan 11 yaşında. Bu mutluluğu bugüne kadar birlikte güzel anılar biriktirdiğim ailelerimle kutlamak istedim.

11 yıldır bebek ve çocuk fotoğrafları çekiyorum ve yaptığım işi çok seviyorum. bebeklerimin mis gibi kokularıyla geçiyor günlerim ve şimdi onların büyüdüğünü görmek beni inanılmaz duygulandırıyor. İyiki bu işi yapıyorum ve gelen herkese sonsuz teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Demirel ayrıca düzenlenen bu şenlikte, ev sahipliği yapan Kids Universe okullarına ve Loresima Organizasyon ekibine de çok teşekkür ederim’’ dedi.
Doğayla içiçe bir alanda çocukların aileleriyle birlikte doyasıya eğlendiği şenlikte, aynı zamanda muhteşem hediyeler verildi. Palyaço eşliğinde halat çekme, çuval yarışı, balon oyunları, yüz boyama ve müzikli aktiviteler yapıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.