Sultangazi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu Kolpa’nın konseriyle yaşadı

Sultangazi Belediyesi ve ilçe sakinleri 30 Zafer Bayramı’nın coşkusunu Kolpa grubunun konseriyle yaşadı. İlçenin Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, konsere katılan gençleri selamlayarak “Zafer Bayramımızı hep birlikte, bu güzel atmosferde kutluyoruz. Sizlerin mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yayınlama: 31.08.2022
A+
A-

Sultangazi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda müzik grubu Kolpa’yı ağırladı. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, AK Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı, Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda genç konsere katıldı.

“GENÇLERİMİZİN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Konser alanına gelerek gençleri selamlayan Belediye Başkanı Dursun, “Kıymetli genç kardeşlerim; sizlerin bu coşkunuzu, bu heyecan ve enerjinizi, en önemlisi de bu mutluluğunuzu gördükçe bizler sizlerden daha fazla mutlu oluyoruz. Çünkü sizler, bizim gözümüzde çok değerlisiniz. Sultangazi’nin sahip olduğu en önemli cevher sizlersiniz. Bizler de bu bilinçle, sizlerin mutlu olmanız ve geleceğe en güzel şekilde hazırlanmanız için tüm gücümüzle gayret ediyoruz” dedi.

“30 AĞUSTOS ZAFERİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN”

30 Ağustos Zaferi’nin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirten Dursun, “Tarihe gömülmek istenen bir milletin yeniden şahlanış destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Kurtuluş Savaşı’nı büyük bir zaferle taçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz. Güzel ülkemizi, bu pırıl pırıl gençlerimizle birlikte daha iyiye taşımaya devam ediyoruz” diye konuştu.

“EYLÜL AYI BOYUNCA ÇOK GÜZEL PROGRAMLARDA BULUŞACAĞIZ”

Gençler için bir festival hazırladıklarını söyleyen, Dursun, “Sevgili gençler, sizler için çok güzel bir festival hazırladık. Birbirinden güzel konserler ve etkinliklerle GençOFest başladı. Eylül ayı boyunca sizlerle çok güzel programlarda buluşacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.