Akşener: “Bas müminin dalına, gör ondaki imanı”

Akşener, Benim annemden gelen bir söz vardır, muhtemelen sizler de bilirsiniz. Derdi ki rahmetli; “Bas müminin dalına, gör ondaki imanı.” Meğer biz mümin görünüşlü, pek çok kişinin dalına basmışız.”

Akşener: “Bas müminin dalına, gör ondaki imanı”
Yayınlama: 09.02.2024
Düzenleme: 09.02.2024 06:00
A+
A-

İLKGÜN HABER – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Yozgat’taki teşkilat buluşmasına katılarak,Yozgat Belediye Başkanlığı için Mustafa Görkem Taştan’ın adaylığını ilan etti.

Akşener, 31 Mart seçimlerinde kullanılacak oy pusulası için yapılan kura çekimi sonunda AK Parti’nin birinci, İYİ Parti’nin ikinci sırada yer alacağını hatırlatarak “Bir tarafta ampul, bir tarafta güneş. Basın mührü güneşe, kesin ampulün elektriğini” dedi.

Türk milletinin iki kutuplu siyaset anlayışına sıkıştırıldığına dikkat çeken Meral Akşener, aslında bu düzenden tüm siyasetçilerin memnun olduğunu gördüklerini ifade etti: “Milletimizin özne olduğu,milletimizin velinimet olduğu bir siyasi anlayışı; 2 yumruk arasına sıkıştırılıp, “sen şucusun, ben bucuyum”demeyen bir anlayışı; Yozgatlı’nın merkezde olduğu, Yozgatlı kadınların, Yozgatlı gençlerin, Yozgatlı emeklilerin, Yozgatlı işsizlerin, Yozgat’ta tarımda çalışıp para kazanamayan çiftçinin, köylünün sesi olmak için yola çıktık. Bizim bu çıkışımız herkesi rahatsız etti kardeşim. Meğersem benim de anlayamadığım bu olmuş; bu harami düzenden, bu ucube sistemden hakikaten herkes memnunmuş’ta, bizim haberimiz yokmuş.

Benim annemden gelen bir söz vardır, muhtemelen sizler de bilirsiniz. Derdi ki rahmetli; “Bas müminin dalına, gör ondaki imanı.” Meğer biz mümin görünüşlü pek çok kişinin dalına basmışız.”

Haber: Yusuf Kahraman/Adana

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.