SARIGÜL’DEN CHP KONGRELERİ İÇİN ÖNEMLİ NOT

Sarıgül, Biz vefadan yanayız, biz haklıdan yanayız.Biz kariyer heveslisi değil, Türkiye sevdalısıyız. Biz ufak hesapların değil, büyük bir davanın adamıyız.Biz kimsenin adamı değiliz. Şucu bucu değiliz. Biz cumhuriyetçiyiz, Halkçıyız, Milliyetçiyiz, Devrimciyiz, Devletciyiz, Laikiz….

SARIGÜL’DEN CHP KONGRELERİ İÇİN ÖNEMLİ NOT
Yayınlama: 03.09.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP Kongreleri hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, parti kademelerine girmek isteyenlere ve parti üyelerine hatırlatmalarda bulundu.

Sarıgül, bugüne kadar çok kongreye katılmış, kongre salonlarında çok sabahlamış bir arkadaşınızım….

Bazen ben aday oldum, bazen bir adaya destek verdim. kongrelerde çok mücadele verdim.Bu mücadeleyi vermeseydim, bugün burada bulunamazdım.Ben kulis yapmayı bilmem. ben otel lobilerinde, parti koridorlarında ve rahat koltuklarda siyaseti hiç bilmem.Ben sokakta siyaset yaparım, kongrede konuşurum.Parti meselesinin konuşulacağı yer kongrelerdir diyen Mustafa Sarıgül sözlerine şöyle devam etti:

Eleştiri mi yapacaksın, buraya geleceksin. Aday mı olmak istiyorsun. Buraya geleceksin. Kendini elitlere değil, delegeye beğendireceksin. Siyaset mücadele ister,siyasette ikram olmaz. Türkiye 3 aydır chp’yi konuşuyor. Daha seçim sonuçları açıklanmadan muhalefete başladılar. Ayıptır, insanda biraz sıkılma utanma olur. Neredeyse güvenlik kamerası bile görseler, CHP’yi eleştirdiler. Sabah kim erken kalkarsa, onu genel başkan yapmaya kalktılar…..

CHP’nin kapısından dahi geçmemiş isimler, ömründe CP’ye oy vermemiş kişiler, CHP’yi dizayn etmek istediler. CHP’yi iktidar yapmak için çalışmayanlar, yönetici olmak için yarışa çıktılar.Bunlarda asla ar ve utanma diye bir duygu yoktur. Olsaydı bu tür şeylere kalkışmazlardı. O nedenle israr ediyorum. CHP ve Kılıçdaroğlu’na her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır.

Tarlada, fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim diyen sayın Kılıçdaroğlu’dur. Sayın kılıçdaroğlu devleti bilir. Demokrattır, Adalet ve Hakkaniyetten ayrılmaz. Kendisine oy vermeyenlerin dahi hakkını ve hukukunu korur. İşte bu nedenledir’ki Mustafa Sarıgül olarak sonuna kadar Kılıçdaroğlu ve sonuna kadar CHP demeye devam edeceğim diyerek sözlerine devam etti.

Biz vefadan yanayız, biz haklıdan yanayız.Biz kariyer heveslisi değil, Türkiye sevdalısıyız. Biz ufak hesapların değil, büyük bir davanın adamıyız.Biz kimsenin adamı değiliz. Şucu bucu değiliz. Biz cumhuriyetçiyiz, Halkçıyız, Milliyetçiyiz, Devrimciyiz, Devletciyiz, Laikiz….

O nedenle hiç kimse, kendisini partinin üstünde görmesin. Kimse aldığı oyu kendi hesabına yazmasın.Bizi buraya getiren güç, partinin gücüdür. Partimiz varsa biz varız. Partimiz güçlüyse biz güçlüyüz….

CHP sadece bir parti değil, CHP bu ülkenin teminatıdır.CHP devleti kuran partidir. CHP demokrasiyi getiren partidir.CHP malazgirt’ten kocatepe’ye tam bağımsız Türkiye diyenlerin partisidir. CHP hak arayanların, hakkını arayanların partisidir diyen Mustafa Sarıgül, sözlerini Hünkar Hacı Bektaş-i Velinin sözü ile CHP  “İncinsen de incitme” “İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır” diyenlerin partisi diyerek tamamladı.

Haber: Yusuf Kahraman

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.