Akşener: “Bu sahtekarlıkların gereğini yapmak namus borcudur”

Akşener, “Bir belediye başkanı sistemi boşaltacak kadar işin içine girmişse bu gerçekten ahlaksızlık, siyasi etiğe uymayan bir durumdur.

Akşener: “Bu sahtekarlıkların gereğini yapmak namus borcudur”
Yayınlama: 20.03.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya’da Serik’te, Döşemealtı’nda ve Konyaaltı’nda esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından gerçekleştirilen iftar programında önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasında; “Hür ve müstakil denilen mesele neyi getirdi? Şu anda Türkiye’de hemen hemen her siyasi partinin aday çıkarıp sizlerle projelerini yarıştırdığı, hizmetlerini nispeten yarıştırdığı ve illerde artık şuculuk buculuk konuşmasının çok daha az olduğu ve sonuç itibariyle mecburen ve mecburiyetten belediye başkan adaylarının hizmet anlayışlarını, projelerini anlatmak durumunda kaldıkları bir seçimi inşa etmeye çalışıyoruz. İnşallah inşa ettik. Yolculuğumuz budur.” dedi.

Akşener, “Bir belediye başkanı sistemi boşaltacak kadar işin içine girmişse bu gerçekten ahlaksızlık, siyasi etiğe uymayan bir durumdur. Ben de Meral Akşener isem elbette bu sahtekarlıkların gereğini yapmak benim için namus borcudur” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.