ALİ COŞKUN SEYHAN’A ADAY

ALİ COŞKUN SEYHAN’A ADAY
Yayınlama: 20.11.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER –  AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Ali Coşkun Seyhan Belediye Başkanlığı için Aday Adaylık Başvurusunu gerçekleştirdi.

Yaptığı adaylık açıklamasında; “Uzun yıllardır teşkilatımızda, partimizin  çeşitli kademelerinde sizlerle birlikte yol yürüdük. Büyük Türkiye ideali, tam bağımsız, eksen olan bir Türkiye hedefi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yorulmadan çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz.

Şu anda hâlihazırda da parti büyüklerimizin takdiri ve teveccühü, Seyhanlı hemşerilerimin iltifatı ile halen Seyhan Belediyesi AK Parti Meclis üyeliği ve yine partimizin Seyhan Belediyesi Grup başkanvekilliği görevlerini sürdürmekteyim, gerek partimizin teşkilatlarında siyasi büyüklerimizden ve dava arkadaşlarımızdan elde ettiğim, gerek sahada yaptığım çalışmalarda eriştiğim şahsi tecrübelerim gerekse de 9,5 yıldır sürdürdüğüm Belediye Meclis Üyeliği ve son olarak Grup Başkanvekilliğinde elde ettiğim birikimlerimi Adana’mız, Seyhan’ımız ve partimiz için faydalı olmak adına kullanmak, bu şehre, güzel ilçemize ve şehrimize yeni katma değerler sağlamak için bugün bir yola çıkıyorum ve Seyhan Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurumu bugün itibariyle yapmış bulunmaktayım.” diyen Coşkun Seyhan’ın çehresini değiştirecek çok önemli projeler ile yola çıktığını vurguladı.

2019 yılında yaşadığı adaylık sürecini de hatırlatan Ali Coşkun; “2019 yılında da aynı niyet ve gayretle yaşamış olduğum aday adaylık sürecinde 96 mahallemizin tamamında sokak sokak yaptığımız analizleri ve eksikleri geçen yaklaşık 5 yılda daha da pekiştirerek ve geliştirerek bugüne ulaştık. Zaten geçmiş dönemden gelen, elimizde var olan veri tabanımızı güncelleyerek 96 mahalle için 120’ye yakın hazır, planlanmış, fizibiliteleri yapılmış proje ile öncelikle partimizin ilgili kurullarının, kıymetli teşkilatımızın huzuruna çıkacak, daha sonra da Allah nasip ederse Seyhanlı hemşerilerimizin teveccühüne başvuracağız.” Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.