Ayvalık Cunda Adasında hayat muhteşem

Yayınlama: 09.07.2021
A+
A-

İLKGÜN HABER – Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Cunda Adasında tanıtım amacıyla çekmiş olduğumuz özel medya görselini sizlerle paylaşır’ken, ayrıca sizlere bu güzelliklerle ilgili Cunda adası hakkında gezilip görülmesi ve mutlaka tadılması gereken güzeliklere kısaca’da olsa değinmek istiyoruz.
Örneğin Cunda Adasında : Şeytanın kahvesi, Rahmi koç müzesini gezebilir, Sarımsaklı plajına, Ada camping oteline, Ortunç koyu’na (rüzgar almıyor, en iyisi) gidebilirsiniz, Şeytanın sofrası, Kozak yaylası, Sevim ve Nejdet kent kitaplığı, Cunda yel değirmeni, Taş kahve, Cunda despot evi, Anelemmatik güneş saati, Cunda tarihi pazar, Agios yannis klisesi, Tarihi yel değirmeni, Taksiyarhis klisesi, Ayışığı manastırına gidebilir, Karadeniz pastanesi ya da Tarihi güler pastanesinde lor tatlısı (sakızlı dondurma ile) ya da lor kurabiyesi yemek isterseniz yiyebilirsiniz….
Cunda Adası başlıbaşına bir ekol’a sahip güzelliklerle dolu diyebiliriz. Havası oksijeni bol, denizi ise muhteşem, eh benim izlenimlerim bu kadar, gerisi gidecek olanların taktirine kalmış bir şey…
Yusuf Kahraman / Adana

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.