BALCALI’DA KULAK BURUN BOĞAZ HEKİMLERİNE KURS

BALCALI’DA KULAK BURUN BOĞAZ HEKİMLERİNE KURS
Yayınlama: 14.05.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Kulak Burun Boğaz Derneği tarafından 2002 yılından itibaren bu sene 21.si düzenlenen ulusal çaplı 21.Videokonferanslar Kongresi kapsamında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı ile birlikte Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığında  Anatomi Laboratuvarında kadavra üzerinde kurs gerçekleştirildi.

Kursta 100 ün üzerinde KBB asistan ve uzmanına kadavralar üzerinde eğitim verildi. Aynı gün içerisinde 5 tane ayrı konuda kurs verilmesi açısından ve kursiyer-katılımcı sayısı açısından alanında ülke çapında çok önemli bir toplantı olduğu vurgulandı.

Kursun Başkanlığını yapan Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Taze donmuş kadavralar üzerinde estetik burun ameliyatı (rinoplasti), endoskopik (kamera ile) sinüzit ameliyatları, yüz plastik cerrahi ameliyatları, endoskopik kulak ameliyatları ve tüm Türkiye’de üçüncü kere yapılan tükürük bezi endoskopisi ( sialendoskopi) kurslarının düzenlendiğine işaret ederek, Türkiye’nin çok önemli kliniklerinden alanında uzman  KBB hocalarının eğitici ve konuşmacı olarak bulunduğu kursların başarı ile tamamladığına vurgu yaptı.

Bölgemizin yüz akı ve camiada saygı ile izlenen Videokonferanslar toplantısı Adana’da 300 ün üzerinde katılımcı, 77 konuşmacı, 17 panel ve 3 canlı cerrahi ile 2 gün boyunca devam etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.