Başkan Çay’dan 101 Personele 101 bin lira ikramiye

Başkan Çay’dan 101 Personele 101 bin lira ikramiye
Yayınlama: 09.12.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Aralık Ayı belediye meclis toplantısında gündem dışı sunduğu öneri ile 101 personele bir defaya mahsus bin lira ek ikramiye vereceğini duyurdu.

Aralık Ayı Meclis toplantısında Başkan Mustafa Çay’ın 101 personele ek bin lira ödeme önerisi belediye meclis üyeleri de evet oyu vermesi üzerine oy birliği ile kabul edildi.
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Meclis toplantısı sonrası açıklama yaparak kamuoyuna duyuru yapan Başkan Mustafa Çay, “Pozantı Belediyesi Yaşam Park Limited Şirketinde aktif olarak çalışan gerçekten sahada da yoğun bir çalışma yürüten toplam 101 personelime diğer sözleşmeli ve memur arkadaşlara göre maaşlarının düşük olması sebebiyle bir defaya mahsus bin lira ek ikramiye verme kararı aldım.

Meclis toplantısında da bu önerimi açıkladıktan sonra önerimi kırmayarak gündeme alan ve oy birliğiyle evet oyu veren değerli meclis üyelerime de teşekkürü bir borç biliyorum.

Bu ay ki maaşlarına ek olarak bin lira ek ikramiye alacak olan değerli personellerime Pozantı Belediyesine kattıkları emekleri için ise ayrıca
teşekkür ediyorum" şeklinde konuşarak, üretken belediyecilik şiarıyla çalışan büyük bir aile olduklarını ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.