Çetin: “ CHP Kurultay delegeleri Özgür Özel’e oy verdiği için çok pişman”

CHP’den istifa ederek İYİ Partiden aday olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, katılmış olduğu bir televizyon proğramında CHP yönetimini eleştirdi. Kurultay delegelerinin Özgür Özel’e oy verdiği için çok pişman olduğunu söyledi.

Çetin: “ CHP Kurultay delegeleri Özgür Özel’e oy verdiği için çok pişman”
Yayınlama: 22.03.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP’den istifa ederek İYİ Partiden aday olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, katılmış olduğu bir televizyon proğramında CHP yönetimini eleştirdi. Kurultay delegelerinin Özgür Özel’e oy verdiği için çok pişman olduğunu söyledi.

Çetin, 31 Mart sonrası için’de bir tahminde bulundu. 1 Nisandan sonra CHP kurultayı toplanacak ve muhtemelen Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan  seçilecek dedi.

Partiyi iyi yönetmediler diyen Soner Çetin, Özgür Özel’i eleştirerek, “Sn Özgür Özel Cumhuriyet tarihinin en kısa genel başkanlığı yapmış bir genel başkan olarak tarihe geçecektir. Lider olamamış sadece genel başkan olarak  o makamı işkal etmiş bir genel başkan olarak sadece anılacaktır.

Tüm bu sözlerin sahibi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediği için yeniden aday gösterilmedi. CHP’den istifa etti İYİ Partiden aday oldu.Katıldığı bir televizyon proğramın eski partisi CHP’yi eleştirdi. Yerel seçimden sonra kurultay olacak ve Kemal Kılıçdaroğlu partinin başına geçecek dedi. Pişmanlık içerisinde olan o kadar insan var’ki ellerim kırılsaydı, yani dedirttiler. Oy verdikleri için o kadar çok pişman olan kurultay delegelerinin sayısı çok çok fazla ve ihtiyaçtan çok daha fazla imza şu anda bir saat içerisinde toplanabilir. Şu an Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nun niyeti nedir onuda bilmiyorum amma inanıyorum herkes göreve davet edecektir dedi.

Proğramın sonuna doğru Özgür Özel’e paraşüt göndermesindede bulunarak, ben çekirdekten yetişen CHP’nin öz evladıyım.Başkaları gibi parşütcü değilim. Özgür Özel ne diyordu? Bu günkü genel başkan ben eczanemde oturup pifa oynarken  milletvekili seçildim diyor. Bir genel başkan  bunu söylermi ya bu kadar ucuzmu CHP’nin genel başkanlığı diyerek tepkisini gösterdi.

Haber: Yusuf Kahraman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.