Ceyhan’ın Hülya Annesi, 50 komşusuna tekerlekli sandalye hediye etti

Sosyal ve toplumsal belediyeciliği elden bırakmayan, Türkiye’ye örnek çalışmalarla dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 50 Ceyhanlı komşusunun yarasına merhem oldu.

Yayınlama: 04.03.2024
A+
A-

Sosyal ve toplumsal belediyeciliği elden bırakmayan, Türkiye’ye örnek çalışmalarla dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 50 Ceyhanlı komşusunun yarasına merhem oldu.

İlçe genelinde yiyecekten giyeceğe, ısınmadan barınmaya, beslenmeden kişisel bakıma kadar ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarını düşünen Başkan Hülya Erdem, 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti.
Sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeyen Ceyhan’ın ‘Hülya Annesi’ sağlık raporlarıyla belediyeye müracaat eden 50 hemşehrisine manuel tekerlekli sandalyelerini sunmanın sevincini yaşadı.
“ENGELLERİ DAYANIŞMAYLA AŞACAĞIZ”
İnsana dokunmanın, ihtiyaçlarını gidermenin mutlulukların en büyüğü olduğuna dikkat çeken Ceyhan’ın ilk ve tek, Çukurova’nın tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Sosyal demokrat dokunuşlar, toplumsal belediyecilik anlayışı, samimi ve şeffaf çalışmalarla her adımda Ceyhanlı komşularımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Ceyhanlılarla el ele, omuz omuza, birlikte daha güçlü yarınlara yelken açtıklarına işaret eden Başkan Hülya Erdem, “Engelleri dayanışmayla aşacağız. Kadim ilçemiz Ceyhan’ı ileriye daima ileriye taşımanın derdiyle dertlenmeyi sürdüreceğiz. Ne mutlu ki Ceyhan’a hizmet yolundan geri durmuyoruz. Ne
mutlu ki hemşehrilerimizle gönül gönüle geleceği inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“ALLAH SENDEN RAZI OLSUN”
Bir vatandaşın, “Araba bulamıyorum. Rezil olduk. Allah senden razı olsun. Abla seni niye seçmediler ya! Senin bu çalışmanı büyük belediyeler yapmadı. Abla sana helal olsun” sözleri karşısında duygulanan Başkan Hülya Erdem, “Kısmet değilmiş, biz son günümüze kadar çalışmaya devam edeceğiz” yanıtını verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.