CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin’den seçim ofisi açılış töreni

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Oya Tekin ziyapaşa bulvarı mado civarında bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin’den seçim ofisi açılış töreni
Yayınlama: 25.02.2024
Düzenleme: 25.02.2024 13:13
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Oya Tekin ziyapaşa bulvarı mado civarında bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Tekin  “Üreterek, paylaşarak, eşit, adil ve şeffaf bir anlayışla şehri birlikte yönetmek için, Seyhan’da daha mutlu bir yaşam kurmak için yola çıktık” dedi.

Oya Tekin, “İşimiz gücümüz Seyhan olan, bu güneşin altında terleyip, ekmeğini bu topraklarda kazanan, haksızlıklara, yoksulluğa, adaletsizliğe karşı çıkan hemşerilerim” bu gün buraya Mıdık’tan, Dağlıoğlu’ndan, Döşeme’den, Fevzipaşa’dan, Yalmanlı’dan Gülbahçesi’nden gelip; mücadelemize ortak olan emekçi kardeşlerim hoş geldiniz! İtaatin değil, liyakatin kazanması için mücadele eden, genç kardeşlerim baskılara, engellere aldırmadan, bu şehrin her sokağında, gelecek güzel günler için çabalayan yoldaşlarım hepinizi yürekten selamlıyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti:

“Adını asırlardır özgürce akarak, çevresine yaşam ve bereket getiren Seyhan nehrinden alan ilçemiz’de ve bölgemizde yaşanan adaletsiz düzeni yıkıp adil, şeffaf ve hakça bir düzen kurmak için yola çıktık.

İnanıyoruz 1 Nisan sabahı, güneş doğduğunda, kazanan sadece Oya Tekin olmayacak. Bugüne kadar şiddete uğradığında sesini duyuracak kimseyi bulamayan kadınlarımız kazanacak. Siyasi görüşü, etnik kimliği, inancı, mezhebi, cinsiyeti yüzünden dışlanan, yaşadığı şehrin yönetiminde söz hakkı tanınmayanlar kazanacak dedi.

   

Seyhan’da yağmurda sizlerle ıslanmaya, en kötü günde bile sizlerin sesi olmaya, sevinci hüznü birlikte yaşamak, engelleri birlikte aşmak için adayım. “İşimiz gücümüz Seyhan” olacak diyerek sözlerini tamamladı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış törenine Adana Milletvekilleri İl-İlçe Örgütleri ve partinin belediye başkan adayları  katılım sağladılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.