CHP’li Ramis Topal,İyilik Hareketi Derneği’ni ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Milletvekili Ramis Topal,İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, şair yazar ve sunucu Kasım Alper Özdemir ve yönetimini makamında konuk etti.

CHP’li Ramis Topal,İyilik Hareketi  Derneği’ni ağırladı
Yayınlama: 19.08.2022
A+
A-

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, şair yazar ve sunucu Kasım Alper Özdemir ve Oğuzhan Ak ,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal’ı ziyaret etti.

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, şair yazar ve sunucu Kasım Alper Özdemir,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Milletvekili Ramis Topal’a verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal , Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ”İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı; şair ve yazar hemşehrimiz Kasım Alper Özdemir ve dernek üyesi Oğuzhan Ak ziyaretimize geldiler. Kendilerine nazik ziyaretleri ve keyifli sohbetleri için teşekkür ederim.İyilik Hareketi gönüllülerine hayata geçirdikleri projelerle farkındalık oluşturduklarından dolayı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. ” ifadelerini kullandı.

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir , Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ”2004 yılından beri desteğini her daim yapmış olduğumuz güzel aktivitelerden esirgemeyen İyilik Hareketimizin de gönüllülerinden 24.dönem Amasya Milletvekili, Matsan Yönetim Kurulu Başkanı Ramis Topal Abimizi yeni işyerinde ziyaret ettik.Değerli abimize güzel sohbeti ve ilgisi için teşekkür ederim..” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.