Emrah Kozay, Her gün farklı bir alanda ziyaretlerine devam ediyor

Kozay, CHP’nin halk odaklı politikalarını Seyhan yerelinde nasıl uygulayacağını anlattı.

Emrah Kozay, Her gün farklı bir alanda ziyaretlerine devam ediyor
Yayınlama: 17.12.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER –  Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Emrah Kozay, hiç durmaksizin her alanda koşturur’ken sivil toplum kuruluşlarını ve demokratik kitle örgütlerinide ziyaret ederek projelerini anlatıyor 

Daha çağdaş bir Seyhan hedefiyle Seyhan Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Av.Emrah Kozay, sürdürdüğü seçim çalışmalarında temposunu sürekli artırıyor. Kentin etkin sivil toplum kuruluşlarını ve demokratik kitle örgütlerini ziyaret edip, Seyhan’da gerçekleştirmeyi hedeflediği dönüşümü ve projelerini anlatiyor.

Belediyelerin hizmetleri aynı zamanda bir insan hakkı

Adana Eczacı Odası ziyaretinde Oda Başkanı Ömür Mürsel Yalbuzdağ ve yönetim kuruluyla, yerel seçim sonrasında koruyucu sağlık hizmetleriyle ilgili yapılabilecek işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunan Av. Kozay, İnsan Hakları Derneği Adana Şube Başkanı Av.Yakup Ataş ve yönetim kuruluna da yaşama geçirmeyi planladığı hak temelli sosyal belediyecilik hizmetlerinden örnekler aktardı.

Kozay, “Gücümüz halkımız diyerek çıktığımız bu yolda belediyelerin her hizmetinin aynı zamanda bir insan hakkı olduğuna inanıyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.