İYİ Parti’li Bülent Alper, ÇGC’de Basınla tanışma toplantısı düzenledi

Yayınlama: 16.02.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana’nın Yüregir İlçe Belediye başkan adaylığı için, uzun zamandır İYİ Parti’de siyasi çalışmalarını yürüten ve Adana’da sağlık sektöründe yatırımları bulunan iş insanı Diş Hekimi Bülent Alper, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde kahvaltılı basınla tanışma toplantısı düzenledi.

Kahvaltı sonrası kısa bir açıklama yapan Bülent Alper konuşmasında; Önümüzdeki süreçte ilk yapılacak olan seçimlerde, mevcut iktidara gereken dersin sandıklarda verileceğini açıklayarak,hiç merak etmesin halkımız, tekrar iyi günlere yeniden kavuşacağız ve rahat bir nefes alacağız dedi.

Öncelikle bugün gazeteciler cemiyetinde siz değerli basın mensuplarına düzenlemiş olduğumuz tanışma kahvaltımıza hoş geldiniz diyorum. Bugün sizlerle hem tanışmak hem de bir iş insanı olarak, ekonomide yaşadığımız sıkıntıları sizlerle paylaşmak istiyorum. Var olan Türkiye gerçeği ortadadır. İşsizlik ve ekonomide’ki dar boğaz almış başını gitmiş durumdadır.

Ülkede tüm insanlarımız gibi, iş insanları olarak ekonomik krize boğulduk ve boğulmaya devam ediyoruz. Özellikle bir iş insanı olarak bulunduğumuz konumlarda istihdam yaratan ve ekonomiye katkı sunan kişileriz.

Örneğin bir iş insanı olarak Adana’da 4 iş yerinde 10 tanesi doktor olmak üzere, 50 personeli kendi iş yerlerimde istihdam etmekteyim. Ama maalesef yukarda bahsettiğim gibi ekonomik sıkıntıya bizlerde uğramış durumdayız.Fakat ben buna rağmen bir Adana sevdalısı olarak insanlarımıza bir nebze de olsa yardımcı olmaya çalışıyorum. Adana işsizlikte Türkiye’de ilk 2. sırada, büyüme de ise ilk 4’ten 10. Sıralara maalesef gerilemiştir. Bunun sebebi ise Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz en çok bizim Adana’yı vurmuştur.

Yeni yılın ilk gününde elektrik ve doğalgaza gelen zamlar vatandaşımız gibi bizleri de önemli ölçüde etkilemiştir. Bu ekonomik krizde işçi, memur, emekli, esnaf, çiftçi ve sanayicilerimiz artık gelen zamlarla baş edemez duruma gelmiştir. Vatandaşımız bu ekonomik kriz nedeniyle semt pazarlarında alışveriş yapamıyor, dar gelirli ailelerimiz ise pazarın sonunu bekliyor. İnsanlarımızın alım gücü düştü. Masraflar dağ gibi yığıldı.

İşçiye, memura ve emekliye verilen zamlara karşın kaşıkla verdiler çömçeyle aldılar. Vatandaşımız kan ağlıyor, evine ekmek götürme derdinde ve bu durumu gören yok. Bunun içindir ki hepimizin önümüze gelecek ilk sandıkta mevcut iktidara gereken dersi verip, tekrardan iyi günlere yeniden kavuşarak rahat bir nefes almak istiyoruz.

Biz Hizmet için yola çıktık. Siyasi çalışmalarımızı yüreğir ilçesinde yürütmeye çalışıyorum. Yüreğirin sorunlarını yakından biliyorum.Partim adına çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Kısmet olur adaylığımız netleşir ve göreve geldiğimiz an yönetim kadromuzla Yüreğir’de İYİ Parti olarak nasıl bir hizmet üreteceğimizi tüm yüreğir halkı görecektir diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.