Kanlı, Parayı alıyor ama hizmet yok

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Maalesef Adana Büyükşehir Belediyesi İlbank’tan parayı almasını biliyor ama ilçelere hizmete gelince vermeyi bilmiyor, vatandaşlarımızı mağdur ediyor.” ifadesini kullandı.

Kanlı, Parayı alıyor ama hizmet yok
Yayınlama: 06.07.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ilçelere hizmet sunumunda beklenen hizmetleri veremediğini, Cumhur İttiakı’na mensup belediye yönetiminin olduğu ilçelere negatif ayrımcılık yaptığını söyledi.

Parayı alıyor ama hizmet yok

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ilgili mevzuata göre İlbank’ın (İller Bankası) ilçelere de her ay belli oranlarda ödenek ayırdığını ve bunun yüzde 30’luk kısmının Büyükşehir Belediyesi hesabına aktarıldığını ayrıca Adana Su ve Kanalizasyon (ASKİ) için de yine ilçe belediyelerinden yüzde 10’luk kesinti yapıldığını belirtti. Bu kesintilerin ilçelerde yol, su, altyapı, kanalizasyon, sinek ve haşeratla mücadele, mezarlıkların bakım ve onarımı gibi hizmetlerin yerine getirilmesi için yapıldığına işaret eden Kanlı “Maalesef Adana Büyükşehir Belediyesi İlbank’tan parayı almasını biliyor ama ilçelere hizmete gelince vermeyi bilmiyor, vatandaşlarımızı mağdur ediyor.” ifadesini kullandı.

Yol, su, mezarlık bakımı, kanalizasyon, sinekle mücadele…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, devamla şunları söyledi:

“Özellikle MHP’li ve Cumhur İttifakı’na mensup belediye yönetimlerinin olduğu ilçelerimize negatif ayrımcılık yapılmakta, bu ilçelerimiz Büyükşehir Belediyesi’nin vermesi gereken hizmetleri alamamaktadır. İl merkezinde olduğu gibi çoğu ilçelerimizde yollar bozuktur, içme suyu sıkıntıları devam etmektedir, sinek ve haşerattan dolayı ciddi rahatsızlıklar yaşanmaktadır, mezarlıklar bakımsızdır. Büyükşehir Belediye yönetimi, sorumlu oldukları alanlarda asli görevlerini bile yerine getirmekten aciz bir görüntü vermektedir. Oysa hak edilmiş bir hizmetin verilmemesi vatandaşa zulümdür. Bu vesileyle Sayın Zeydan Karalar ve yönetimine çağrıda bulunuyorum. Adaletli olun, ilçelerimize ayrımcılıktan vazgeçin, yükümlü olduğunuz görevleri yerine getirin.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.