Kılıçdaroğlu’dan Akbelen direnişine destek

İLKGÜN HABER – Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti, Muğla’nın Milas ilçesi İkizköy Mahallesi’nde yer alan Akbelen Ormanı’nda ağaç kesimine karşı başlayan direnişe destek olmak için vatandaşlarla bir araya geldi. Yurttaşlar, jandarma eşliğinde bölgeye gelen şirketin ağaç kesimine karşı dört gündür mücadele ederken, çok sayıda demokratik kitle örgütü, siyasi partiler ve çevreciler, yöre halkına destek olmak için bölgede bulunuyor. CHP […]

Kılıçdaroğlu’dan Akbelen direnişine destek
Yayınlama: 29.07.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti, Muğla’nın Milas ilçesi İkizköy Mahallesi’nde yer alan Akbelen Ormanı’nda ağaç kesimine karşı başlayan direnişe destek olmak için vatandaşlarla bir araya geldi.

Yurttaşlar, jandarma eşliğinde bölgeye gelen şirketin ağaç kesimine karşı dört gündür mücadele ederken, çok sayıda demokratik kitle örgütü, siyasi partiler ve çevreciler, yöre halkına destek olmak için bölgede bulunuyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da direnişe destek olmak için Akbelen’i ziyaret etti. Grup Başkanı Özgür Özel, 10 milletvekili ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’den oluşan heyetin de eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, direniş alanında, “Direne direne kazanacağız” sloganlarıyla karşılandı.

Burada önce köylüleri dinleyen Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada köylülere söz verdi, “Kemal kardeşiniz sizin yanınızda. Sonuna kadar mücadele edeceğim” dedi.
“Sizin verdiğiniz mücadeleyi yakından takip ediyorum. Buraya geliş nedenim davayı yeni öğrenmem değil, sizin bizzat mikrofonu alarak derdinizi anlatmanıza imkan sağlamak içindir”  Mağdur olan, haksızlığa uğrayan sizsiniz. Ama bu çam, bu ağaç sadece sizin ağacınız değildir, 85 milyonun ağacıdır” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.