Kristal-İş Sendikası’ndan Ege Bölgesi’nde örgütlenme atağı

Kristal -İş Ege Bölge Yöneticisi İbrahim Coşkun: ”İki işyerinde örgütlenip, toplu iş sözleşmesi imzaladık”

Kristal-İş Sendikası’ndan Ege Bölgesi’nde örgütlenme atağı
Yayınlama: 27.06.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal ÇETİNTAŞ önderliğinde Ege de örgütlenme atağına geçtiklerini, iki işyerinde toplu iş sözleşmesi yaptıklarını bildirdi.

İbrahim Coşkun,  yaptığı yazılı açıklamada, İnter Abrasiv Sanayi ve Ticaret A.Ş ile   Grup Zımpara  Yüzey Teknolojileri Sanayi  ve Ticaret A.Ş  iş yerlerinde geçen yıl örgütlenip, bu yılın Mart ayı içerisinde de toplu iş sözleşmesi yetkisini aldıklarını belirterek, iki işyerinde de birinci dönem toplu iş sözleşmelerinin anlaşma ile bağıtlandığını ifade etti.

Kristal İş Sendikası Ege Bölgesi Yöneticisi İbrahim Coşkun, şunları kaydetti:

”İki iş yerinde de emekçi arkadaşlarımız sosyal haklarla beraber önemli ücret kazanımları elde etti. Biz iş yerlerinde emeğin örgütlülüğünün işyerine barış, üretime de kalite getirdiğini anlattık. Sermaye düşmanlığı yapmadan, kazan -kazan mantığıyla toprak ve cam sektöründe çalışan işçi arkadaşlarımızı Kristal -İş Sendikası çatısı altında buluşmaya  çağırıyoruz.  Kristal -İş Sendikası’na üye olup yetki verdikleri sürece onların haklarını en iyi şekilde savunacağız.  Ülkemizdeki tüm emekçi kardeşlerimizin Kurban Bayramı’nı da bu vesileyle kutluyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.