Kul hakkı yiyenlere oy vermeyin

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sakın sandığa gitmiyorum demeyin. İstediğim tek şey var; kul hakkı yiyenlere oy vermeyin

Kul hakkı yiyenlere oy vermeyin
Yayınlama: 25.04.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sakın sandığa gitmiyorum demeyin. İstediğim tek şey var; kul hakkı yiyenlere oy vermeyin. Yetmiyor mu artık! Türkiye’nin bir değişime, dönüşüme ihtiyacı var” dedi.

Kılıçdaroğlu açıklamasında, “Herkesi kucaklamak, her derde çözüm üretmek lazım. Evleriniz yıkıldı, dükkanlarınız yıkıldı, kırsalda yaşayanların evleri ve ahırları yıkıldı. Benim bu millete bir sözüm var; Allah nasip eder iktidar olduğumuzda evi yıkılan, dükkanı yıkılan, ahırı yıkılan kim varsa evlerinin tamamını yeniden yapıcağız, depreme dayanıklı yapacağız. Anahtarlarını teslim edeceğiz, bir kuruş bile istemeyeceğiz. Bu sosyal devletin gereğidir” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: “Bay Kemal’in sözü evlerinizi yapacağım, her bir evi teslim edeceğim ve göreceksiniz ondan sonra sizinle gelip helalleşeceğim.”

“Bütün yaraları saracağız, beraber olacağız, birlikte olacağız” diyen Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerine vurgu yaptı.

Yurttaşlara çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, “Sakın sandığa gitmiyorum demeyin. İstediğim tek şey var; kul hakkı yiyenlere oy vermeyin. Yetmiyor mu artık! Türkiye’nin bir değişime, dönüşüme ihtiyacı var. Bunu birlikte yapacağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.