MEDAŞ, dijital dönüşümüne kamulaştırma süreçlerini de dahil edecek

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ)  tüm kamulaştırma süreçlerinin yürütüleceği tek sistem olan Kamulaştırma Bilgi Sistemi Projesi için NETCAD ile yazılım sözleşmesi imzaladı. Projeyle kamulaştırma projelerinin tek sistemde kayıt ve takibinin yapılabilmesi hedefleniyor.

MEDAŞ, dijital dönüşümüne kamulaştırma süreçlerini de dahil edecek
Yayınlama: 25.08.2022
A+
A-

MEDAŞ Genel Müdürlüğünde gerçekleşen imza töreninde MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ve NETCAD Eş Genel Müdürü Deniz Şanan hazır bulundu. Uçmazbaş ve Şaran yaptıkları konuşmalarda iş birliğine çok önem verdiklerini ve Kamulaştırma Bilgi Sistemi Projesi’nin diğer elektrik dağıtım şirketlerine örnek olacağına inandıklarını ifade etti. 

TEK SİSTEMDE KAYIT VE TAKİP YAPILABİLECEK

Hayata geçirilecek programın kullanımına bu yılın sonunda başlanması planlanıyor. Bu proje ile kamulaştırma projelerinin tek sistemde kayıt ve takibinin yapılabilmesi, üretilen kamulaştırma projelerinin süreç yönetimine aktarılması, kamulaştırma projeleri arasındaki veri alışverişinin sağlanması, entegrasyonlar ile yazışmaların ilgili projelerle ilişkilendirilmesi, matbu yazışmaların yapılması, kamulaştırmaya konu olan ödemelerin gerçekleşmesi ve tüm bunların raporlanması amaçlanıyor. 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.