Metrobüs kazasından önce şoförün yardım talebi kamerada: Çok kötü oldum, bana ambulans çağırın

Avcılarda metrobüs kazasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Kazaya neden olan metrobüsün şoförünün, Çok kötü oldum, bana ambulans çağırın dediği duyuluyor. Saniyeler sonrasında ise metrobüs karşı şeride geçiyor.

Yayınlama: 10.09.2022
A+
A-

Avcılar’da dün akşam iki metrobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 99 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin metrobüslerin sürücüleri olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili metrobüs kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Küçükçekmece yönünden gelen metrobüsün sürücüsü Mahsun K.’nin “Çok kötü oldum, bana ambulans çağırın” dediği duyuluyor. Saniyeler sonrasında ise metrobüs karşı şeride geçiyor.

İlgili Haber İmamoğlu'ndan metrobüs kazası açıklaması: Sürücü baygınlık geçirdi

Avcılar’da metrobüslerin kafa kafaya çarpıştığı andan saniyeler sonrası kameralara yansıdı. Görüntülerde toz ve dumanların yükseldiği görülürken çevredekilerin ambulans çağırmaya çalıştığı duyuluyor.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Avcılar Sosyal Tesisler Durağı’nın yakınında meydana geldi. İki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazanın hemen saniyeler sonrası cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde toz ve dumanın yükseldiği görülüyor. Çevredekilerin de ambulans çağırma çabasında olduğu duyuluyor.
Erol DEĞİRMENCİ – /İSTANBUL, (DHA)

Your browser does not support the video tag.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.