MHP’li Kanlı ‘Şampiyonlar Şampiyonu’nu kutladı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Disiplin Kurulu Üyesi av. Mert Arıoğlu, Balkanlar Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda “Şampiyonlar Şampiyonu” oldu.

MHP’li Kanlı ‘Şampiyonlar Şampiyonu’nu kutladı!
Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Disiplin Kurulu Üyesi av. Mert Arıoğlu, Balkanlar Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda “Şampiyonlar Şampiyonu” oldu.

BAŞARILARINI ŞEHİTLERE ARMAĞAN ETTİ

Vücut geliştirme sporunda 3 kez Dünya Şampiyonluğu, 2 kez Avrupa Şampiyonluğu kazanan MHP Adana İl Disiplin Kurulu Üyesi Av. Mert Arıoğlu, son katıldığı yarışmada 2. kez Balkan Şampiyonu olurken, başarılarını şehitlere armağan etti.

“ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU” OLDU

Bosna Hersek’te 2024 WFF Balkan Şampiyonası’na katılarak Klasik Fizik ve Vücut Geliştirme yarışmasında kendi sıkletinde birinci olan Arıoğlu, aynı zamanda kendi kategorilerinde kazanan yarışmacılar arasında düzenlenen finalde ise “Şampiyonlar Şampiyonu” olarak 4. kez “Overall” unvanını elde etti.

YUSUF KANLI’YI ZİYARET ETTİ

Milli Sporcu Mert Arıoğlu, kazandığı kupa ve madalyalarla MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’ya ziyarette bulunarak sevincini paylaştı. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 10 yıllık spor hayatına çok önemli başarılar sığdıran ve her yarışmada Türk Bayrağı’nı dalgalandıran Arıoğlu’nu tebrik ederek, “Sadece Adana’mızın ve partimizin değil, bütün Türkiye’nin gururu oldunuz. Başarınız daim olsun.” dedi.

LAS VEGAS’A KATILIM HAKKI KAZANDI

Milli sporcu Mert Arıoğlu, katıldığı son yarışmada elde ettiği şampiyonluklarla 20 Ekim 2024 tarihinde Las Vegas’da yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası Mr. Universe’ye katılım hakkı da kazandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.