MHP’li Yusuf Kanlı İddialıyız; Adana’da sorunları biz çözeriz!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “MHP varsa her sorunun mutlaka çözümü vardır. Cumhur İttifakı olarak Adana’da hizmete talibiz. İddialıyız; Adana’da sorunları biz çözeriz.” dedi.

MHP’li Yusuf Kanlı İddialıyız; Adana’da sorunları biz çözeriz!
Yayınlama: 08.10.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “MHP varsa her sorunun mutlaka çözümü vardır. Cumhur İttifakı olarak Adana’da hizmete talibiz. İddialıyız; Adana’da sorunları biz çözeriz.” dedi.

Türk Dünyası Derneği’nden Yusuf Kanlı’ya ziyaret…

Ümit Özlü’nün başkanlığını yürüttüğü Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden Kamuran Avşar, Hadi Özgan, Nermin Pürçüklü ve Yalçın Kartal ile Türkistanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Beg ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 14. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’yı ziyaret ettiler.

Adana’nın sorunları da dile getiriliyor

Her iki Dernek yönetimi, Başkan Yusuf Kanlı’yı ve İl Yönetimini tebrik edip, başarı dileklerini paylaştılar. Ziyaretlerde sıkça konuşulan, Adana’nın içinde bulunduğu ve halkın yoğun şikâyetlerine neden olan yollar, kavşaklar, altyapı, ulaşım, kentleşme, sinek, haşerat ve birçok başlıkta öne çıkan ciddi sıkıntılar da gündeme geldi.

Başkan Yusuf Kanlı’nın değerlendirmeleri…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına teşekkür etti. Başkan Kanlı, Adana’nın sorunlarına dair değerlendirmesinde ise “Milliyetçi Hareket Partisi’nin olduğu yerde çözümsüz sorun yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi  varsa, her sorunun mutlaka çözümü vardır.” mesajı verdi.

“Böyle bir anlayışla Adana’nın sorunları çözülemez”

“Adana’ya da böyle bakıyoruz.” diyerek devam eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Yerel yönetimlerin devlet idaresiyle uyumlu ve verimli çalışmasının yararları bilinmektedir. Kazanımları gayri milli siyaset kurumlarına tahvil eden, olumsuz her şeyi ise devlet idaresine fatura eden böyle bir anlayışla Adana’nın sorunları çözülemez. Cumhur İttifakı olarak Adana’da hizmete talibiz. Vatandaşlarımızın teveccühleriyle 15 ilçemizi ve Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. İddialıyız; Adana’da sorunları biz çözeriz.” şeklinde konuştu.

“Türk Birliği yarın inşallah daha somut hale gelecektir”

Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin önemli gördüğü genç neslin yetişmesi konusuna da vurgu yapan Başkan Yusuf Kanlı, “Milli ve manevi bir şuurla yetiştirilmesine özen gösterilmesi gereken gençlerimiz, dün hayal olarak nitelendirilen, bugün ise Cumhur ittifakı döneminde adımları atılan Türk Dünyası Birliği’nin temel taşları olacaktır. Bu alanda herkesin, her kurumun sorumluluğu olduğu açıktır. İnanıyorum ki yıllarca hayalini kurduğumuz Türk Birliği yarın inşallah daha somut hale gelecektir.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.