Öztürk Yılmaz’dan Türkiye halkına çağrı

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, Türkiye halkına çağrıda bulundu.

Öztürk Yılmaz’dan Türkiye halkına çağrı
Yayınlama: 11.09.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, Türkiye halkına çağrıda bulundu.

Öztürk Yılmaz açıklamasındaSiyasal islamcı hırsızları birleşip başımızdan kovmadan,hiç bir şey düzelmeyecek! Herşey daha kötüye gidecek uyarısında bulundu.

Yılmaz, Bu cahiller kadar Türkiye halkı cesaretli olamadıkça, ülke de hiç bir şey değişmeyecektir. Artık şu an meselenin özü, Türk-Kürt değil, Alevi- Sünni değil, Sağ-sol değil, Şu parti, bu parti değildir.

Ülkemizi batırıyorlar!

Aynı gemideyiz ve birlikte batıyoruz! Artık konu; Namuslular ile namussuzlar, Yurtseverler ile hainler, Türkiye’yi düşünenler ile kendini düşünenler, Özgürlüğü savunanlar ile esarette yaşamayı içine sindirenler arasında olan bir tercihtir diyen Yenilik parti Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Sözlerini şöyle tamamladı.

Muhalefetin başındakiler kibirli, pişkin ve utanmaz olmuşlar. Bunlarla tek adam rejimini yani Erdoğan diktatörlüğünü yıkmak mümkün değildir. Son seçimde hepsinin ona çalıştığı ortada görülüyor. Lütfen bize gelin! Temas kurun! Birleşelim. Umutsuzluğa yer yok! Kendinize inanın! Biz birleşirsek önümüzde kimse duramaz!

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.