Selülit Karşıtı Krem ile Kalça ve Bacaklarınızda Pürüzsüzlük Hissi!

BOOTIFUL Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Krem, selülit görünümünü engellerken daha pürüzsüz ve daha sıkı bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı olur

Selülit Karşıtı Krem ile Kalça ve Bacaklarınızda Pürüzsüzlük Hissi!
Yayınlama: 10.10.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – BOOTIFUL Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Krem, selülit görünümünü engellerken daha pürüzsüz ve daha sıkı bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı olmak üzere özel olarak formüle edilmiştir. Gelişmiş formülü ve özenle seçilmiş içerikleriyle BOOTIFUL, selülitin temel nedenlerini hedef alır ve çözüm üretir. Pürüzsüz bir görünüm için mutlaka deneyin!

Kadınların en büyük problemlerinden biri olan selülit, vücudun deri altı yağ dokusu bulunan herhangi bir bölgesinde görülebilir. Selülit kadınlarda erkeklerden daha yaygın görülen bir durumdur. Zayıf veya kilolu olmak fark etmeksizin selülit, kadınları eşit derecede etkileyen bir cilt problemidir.

Selülit sonucu oluşan portakal kabuğu görünümü, karın, uyluk, kalça bölgelerinde olduğu gibi, boynun arka kısmı ve üst kol bölgelerinde de gözlemlenebilir. Artan yağ (adipoz) globüllerinin birikmesi, pürüzlü bir cilt yüzeyine neden olabilir.

BOOTIFUL Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Krem, selülit oluşumunu önlemek için özel olarak tasarlanmıştır. Carnitine ile ciltte yağ oluşumunu engeller, Vanillyl Butyl Ether ile deride bulunan yağ yakımını hızlandırır ve Coffee Arabica Oil ile ise selülit oluşumunu önlemeyi destekler. Cildin elastikiyetini ve sıkılığını artırır, çatlak görünümünü ve leke oluşumunu giderir. Cilt tonunu dengeler, doku bariyerinde düzelme sağlar ve cildin nem oranını dengeler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.