Socios.com üyesi Türk kulüpler, 700 milyon TL gelir sağladı

ULUSLARARASI taraftar etkileşim platformu Socios.comun Türkiyedeki partner kulüpleri, kripto para birimi Fan Tokenlerden bugüne kadar 700 milyon TLlik gelir elde etti.

Socios.com üyesi Türk kulüpler, 700 milyon TL gelir sağladı
Yayınlama: 01.09.2022
A+
A-

Barcelona’dan Paris-Saint Germain’e, Manchester City’den Juventus’a, UEFA’dan NBA’e kadar 160’dan fazla global spor partneri bulunan Socios.com, Türkiye’deki partnerlerlerine bugüne kadar 700 milyon TL’nin üzerinde gelir yarattı. Türkiye’deki Fan Token iş birliklerine 2019 yılında Galatasaray ile başlayan ardından İstanbul Başakşehir, Trabzonspor, Corendon Alanyaspor, Göztepe, Yılport Samsunspor ve Gaziantep Futbol Kulübü ile resmi Fan Token partneri olan Socios.com ekosisteminde, 100’den fazla ülkede 1,6 milyon taraftar yer alıyor.

Dijital varlıklar aracılığıyla taraftarlara destekledikleri takımlarla karşılıklı iletişim kurma fırsatını veren Socios.com, taraftarlara söz hakkı verirken hayranı oldukların futbolcularla tanışma, dünyanın en büyük stadyumlarında 11’e 11 maç yapma, locada maç izleme gibi imkankar da sağlıyor. (DHA)

Your browser does not support the video tag.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.