Soner Çetin Seçim Koordinasyon merkezinin açılış töreninde

İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, Seçim koordinasyon merkezinin açılış töreninde benim meselem CHP’nin kurumsal kimliğiyle değil, şu anki mevcut yönetimledir dedi.

Soner Çetin Seçim Koordinasyon merkezinin açılış töreninde
Yayınlama: 23.02.2024
Düzenleme: 24.02.2024 09:01
A+
A-

İLKGÜN HABER – İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin Adana Güzelyalı mahallesi Özal Bulvarı Gökkuşagında seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Çetin, “Bugün bir kez daha gördüm ki Çukurova sevdamız çok büyük, yüreklere sığmıyor” bu sevgi sokaklara meydanlara taşıyor dedi. İnanıyorum ki 31 Mart’ta bu kez kutlama yapmak için sokakları dolduracağız.Bizleri heyecan ve samimiyetle karşılayan halkımıza çok teşekkür ederim. Halkın bize olan teveccühünü, coşkusunu görmek istemeyenler, İYİ Partiden aday olacağımızı duyunca, utanmadan sıkılmadan hakkımızda gidip şikayette bulundular. Bizim meselemiz CHP’nin kurumsal kimliğiyle değil, bu gün’kü mevcut yönetimledir. Bize çok büyük haksızlık yaptılar diyen Soner Çetin sözlerine şöyle devam etti:

İYİ Partiden aday olacağımızı duyunca çok korktular. Önümüzü kesmek için ellerinden gelen her şeyi  yapmaya çalıştılar. Ancak biz bu işleri bilen biriyiz. İYİ Partiden Adaylık açıklamasını yapmadan önce, gece saat 01:30 civarı CHP’den e-devlet üzerinden istifamızı vererek, sabah erkenden noter tastikli evrağı bizat elden yetkili mercilere teslim ettik. CHP’nin burdaki iş bilmez yöneticileri aday olmamızı engellemek için saat 11’de itiraz dilekcesi götürüp verdiler. Ancak biz sabah erkenden noter tastikli adaylık dilekcemizi teslim ettiğimiz için, onlar boşa düştüler dedi.

Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış törenine İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş, Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, İYİ Parti Milletvekili Bilal Bilici,Yüreğir Belediye Başkan Adayı Bülent Alper, Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer ve değişik partilerden vatandaşlar katılım sağlayarak destek sundular.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.