Tekin:”Seyhan bolluk ve bereketin merkezi haline gelecek”

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin: “Göreceksiniz, projelerimizle Seyhan yeniden, bolluk ve bereketin merkezi haline gelecektir” dedi.

Tekin:”Seyhan bolluk ve bereketin merkezi haline gelecek”
Yayınlama: 04.03.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, kendisine yönelik yeterince tanınmadığı eleştirileri üzerine, video tanıtım kampanyaları ile halka ulaşmaya çalışıyor.

Oya Tekin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, siyasi çalışmalarıyla beraber  il genelinde, birçok insanın avukat ve aktivist olarak hayatına dokunduğunu ileri sürerek, adaylık açıklanmasından sonra’da, Seyhan halkı ile daha çok yakınlaştığını belirterek, “90’ı aşkın mahalle’ye ve 800 bin insana bizzat  gidememe ihtimali ile siyasi mesajlarımı iletmek için sosyal medyadaki videolarımın sayısını her gün daha da artırıyorum” dedi.

Adaylığının açıklanmasından sonra yoğun bir çalışma temposu içerisine giren CHP’nin kadın belediye başkan adayı Oya Tekin, son 2 gün içerisinde semt pazarlarını, tekstil işçilerini, oto sanayi esnaflarını, Çakmak Caddesi esnaflarını, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğini, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini, dolmuş şoförlerini, Eğitim-İş Sendikasını, Dersimliler Derneğini, ÇUKODER’i, KA-DER’i ziyaret etti.

Girilmedik sokak kalmasın

Yerel seçimlerde başarının ana teması, halka ulaşmaktan geçiyor. Önümüzdeki çok kısa zaman sürecinde de olsa gücümüzün yettiği oranda ekibimizle beraber girilmedik sokak kalmaması adına çok çalışarak, halkımıza mutlaka ulaşmaya ve kent yoksulları ile güven temelli bir ilişki kurmaya çalışacağını belirten Oya Tekin, sosyal belediyecilik ve sosyal yardım uygulamalarının genişletilerek nasıl devam edeceğini, merkezi hükümetin yeterince ulaşamadığı, emekliler ve yoksullar için tamamlayıcı Projelerinin olduğunu, halka anlatmaya çalışacağım diyerek sözlerini şu cümlelerle tamamladı:

“Göreceksiniz, projelerimizle Seyhan yeniden, bolluk ve bereketin merkezi haline gelecektir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.