Benimlemisiniz Sorusuna Kılıçdaroğlu’na destek açıklamaları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de partisinin TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısında, Cumhurbaşkanlığı Adaylığını ima ederek “benimle misiniz” sorusunu yönelterek, bazılarınızın sesi çıkmıyor dedi.

Benimlemisiniz Sorusuna Kılıçdaroğlu’na destek açıklamaları
Yayınlama: 24.09.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de partisinin TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılışında konuştu.

Kılıçdaroğlu konuşmasında Cumhurbaşkanlığı adaylığını ima ederek ”Benimle misiniz” sorusunu yönelterek; ”Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarının da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Artık karar verelim. Siz gerçekten benimle birlikte misiniz?”şeklindeki soruya CHP’li isimlerden tek tek yanıtlar gelmeye başlar’ken Altılı Masa millet ittifakının diger partilerinden gelecek açıklamalar kamuoyunda merakla bekleniyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın yanındayım” dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş’da bir paylaşım yaparak, “Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım” mesajını verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda, Sayın Genel Başkanım, hep yanındaydık, her zaman yanında olmaya devam edeceğiz mesajını paylaştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.