Uludağ, Yeni yılın Sarıçam’ımıza ve tüm insanlığa, barış, huzur ve mutluluk getirsin

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 2023 e merhaba derken, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına adım atacağımız yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere, milletimize, Sarıçam’ımıza ve tüm insanlığa, barış, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yayınlama: 01.01.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Uludağ, mesajında “2022 yılını geride bırakıp 2023 e merhaba derken, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına adım atacağımız yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere, milletimize, Sarıçam’ımıza ve tüm insanlığa, barış, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

“YENİ YIL GÜZEL BAŞLANGIÇLARIN YAŞANACAĞI BİR YIL OLSUN”

2023 yılının, kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği, birliğimizin ve dirliğimizin daim olduğu, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni umutlar ve beklentilerin oluştuğu ve güzel başlangıçların yaşanacağı yeni bir yıl olması dileğinde bulunan Başkan Uludağ, mesajında şu ifadelere yer verdi “Geride bıraktığımız 2022 yılı, Sarıçam’ımız için kazançlı, verimli, bereketli ve hizmet dolu bir yıl oldu.  Bizler geride bıraktığımız yılda, Sarıçam’ımıza ve vatandaşlarımızın yaşamına katkıda bulunan birçok proje ve yatırımları ilçemizde hayata geçirmenin gönül rahatlığı içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana, hiçbir zaman azalmayan hizmet aşkımızla, 2022 yılında da her bir günümüzü dolu dolu geçirerek Cenab-ı Allah’a hamdolsun ki hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Her yeni başlangıç yeni heyecanlar, yepyeni umutları da beraberinde getirir. Yeni yılın başlangıcında, diliyorum ki Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına adım atacağımız 2023 yılı, ülkemiz, milletimiz ve Sarıçam’ımız için kazançlı bir yıl olsun. Yeni yıl, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni umut ve beklentilerin oluştuğu ve güzel başlangıçların yaşanacağı bir yıl olsun. Bu duygu ve düşüncelerle başta Sarıçamlı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar,  2023 yılının tüm insanlığa huzur, barış, sağlık, mutluluk ve esenlikler, getirmesini dilerim” 

 
 
 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.