Adana’da İhanete Geçit Yok

Adana’da yerel seçim çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, İP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş ile Adana Ülkü Ocakları arasında afiş gerginliği yaşandı.

Adana’da İhanete Geçit Yok
Yayınlama: 24.02.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana’da yerel seçim çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, İP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş ile Adana Ülkü Ocakları arasında afiş gerginliği yaşandı.
İP Adana adayı Ayyüce Türkeş Taş, MHP’nin önceki yıllarda kullandığı seçim şarkısını izinsiz kullanması üzerine tansiyon yükselmişti. Adana ile ilgili proje ve vaadlerini sıralamak yerine sık sık MHP'nin kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'in ismini kullanarak seçim propagandası yapmasına MHP ve Ülkü Ocakları tepki göstermişti.

ÜLKÜ OCAKLARI KARŞILIK VERDİ!

Son olarak Adana Ülkü Ocaklarının yan binasına dev pankartını astırarak gerilimi tırmandıran Ayyüce Türkeş Taş’a yanıt Adana Ülkü Ocaklarından geldi.
Taş’ın pankartının yanına Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy’un talimatıyla; üzerinde Alparslan Türkeş ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarının ve ADANA’DA İHANETE GEÇİT YOK sözünün yer aldığı dev bir pankart asıldı. Söz konusu pankartta Alparslan Türkeş’e ait Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar tayin eder sözü dikkat çekti.
Gazetemize Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy; İP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş’a tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı:
Ayyüce Taş’a tavsiyemiz merhum Başbuğumuz üzerinden siyasi nebbaşlık yapmak yerine ait olduğu partinin ve kendisinin Adana için ortaya koyacağı projeleri konuşmasıdır. Türkeş isminin arkasına sığınarak, siyasi rant elde etmeye çalışmak en hafif tabirle Başbuğumuza saygısızlıktır. Kendisine Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in sözünü tekraren hatırlatırım Ülkücülük MHP’de olur. MHP’de olmayan ülkücü değildir.

Hal böyle iken Başbuğumuzun ülküsüne, duruşuna sahip çıkmak yerine ismini kullanarak makam peşinde koşmak siyasi tükenmişliktir. Kendisi İl Ocağımızın yan binasına dev bir pankart asarak bizleri tahrik etmeye çalışmıştır. Kendisini uyarıyor ve şöyle sesleniyoruz; bu tahrik siyasetinden, Türkeş isminin arkasına sığınma acizliğinden kurtulmalıdır.

FETÖ’nün Türkçe Olimpiyatlarında boy gösteren, Pensilvanya’daki İblis Gülen’e övgüler düzen, HDP’li
için taziye dileyen, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katiline burs verenlerle kahkaha pozu veren Ayyüce Türkeş TAŞ Milliyetçi Ülkücü Hareketin sabrını daha fazla zorlamamalıdır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.