Ahmet Dardağan CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Ahmet Dardağan CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı oldu
Yayınlama: 27.11.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER(Özel Haber) Atilla Arat – CHP’den Seyhan Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıklayan eski Seyhan ilçe Başkanı Ahmet Dardağan, “Bizim mücadele Azmimiz Köklerimizden Gelir.Biz Ülkenin Temelini Oluşturan ,Onu Aydınlık Yarınlara Kavuşturacak Partinin Öz evlatlarıyız” dedi.
Dardağan, Biliyordum’ki Partimiz Aydınlık Yarınların Partisidir. Bu güne kadar partimde çeşiti görevlerde bulundum mücadeleden hiç bir zaman yılmadım. Çukurova İlçe Başkan Yardımcılığı, Kurultay İl Ve İlçe Delegeliği, CHP Parti Okulu Eğitmenliği, Adana İl Bilişim Sorumluluğu ve İl Başkan Vekilliği, Seyhan İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum.

Görevlerimi Büyük Bir Onurla Yerine Getirdim.Görevim Süresince İlçemizin Her Sokağını,Caddesini Kendime Sorumluluk Alanı Bilip Her Zaman Sahada, Halkımızla Beraber Olduk. Onların Sorunlarını Kendi Sorunumuz Bildik ,Çözümü Noktasında Hep Birlikte Mücadele Verdik. Dönemimizde Seyhanımızda İktidarı Büyük Bir Birliktelikle Elde Ettik.

Kadınlarımızla, Gençlerimizle ,Seyhanımızda Tam Bir Uyum İçerisinde Yeniden İktidarı Elde Edebilmek için, Halkımızın Tüm Sorunlarına  büyük bir kararlılıkla,Ülkemizi Aydınlık Yarınlara Kavuşturacağımıza Olan İnancımız vardır. Partimizin Bir Neferi Olarak Bayrağı Devir Alıp Daha Yükseğe Taşımak İçin Seyhan Belediye Başkanlığına A.Adayım.
Her Zaman Yan Yana Her Zaman Omuz Omuza olacağım diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.