M1 ADANA AVM’DEKİ “İYİLİK” TEMALI KERMES

M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin, Adana il sağlık müdürlüğü iş birliği çerçevesinde 3-4-5 Mayıs tarihlerinde düzenlediği İyilik Kermesi” M1 Adana AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgisini kazandı.

Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-
İLKGÜN HABER – Adana il sağlık müdürlüğü Seyhan Devlet hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren “Meydan Toplum Ruh sağlığı merkezi” danışanları ile “Seyhan Halk eğitim merkezi” usta öğreticilerinin beraber ürettikleri el emeği göz nuru elişi, takı, ahşap boyama, resim eserleri M1 Adana AVM de sergilendi.
    M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin, Adana il sağlık müdürlüğü ile iş birliği çerçevesinde 3-4-5 Mayıs tarihlerinde düzenlediği Psikiyatri danışanlarının toplum tarafından kabulü ve farkındalık temalı “İyilik Kermesi” M1 Adana AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgi ve beğenisini kazandı.
  Adana il sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Seyhan Devlet hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren “Meydan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları” ile Seyhan Halk eğitim merkezi usta öğreticilerinin birlikte ürettikleri el emeği göz nuru elişi, takı, ahşap boyama, resim eserleri Sergisi’nin açılışı töreni 3 Mayıs’ta Adana İl Sağlık ve Milli Eğitim camiasının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Kermesten elde edilecek gelirle yeniden malzeme alınıp danışanların rehabilitasyon faaliyetlerinde kullanılacağı belirtildi.
      M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Kağan Cangil: “Seyhan Devlet Hastanesi, Meydan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Psikiyatri Danışanlarının el emeği göz nuru şaheser niteliğinde eserlerini halkımız ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu anlamlı çalışmanın halkımız ile buluşmasında destek olan ve emeği geçen herkese M1 Adana AVM yönetimi adına ayrıca şükranlarımı sunuyorum.  Adana kentimizin bu güzel ambiyansını ziyaretçilerimiz ile yaşamaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyduk.” Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.