Akşener:”Türkiye’nin yıllarını afiyetle yemenin peşindeler!”

Akşener, Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin ortaya çıkardığı, bu milletsiz siyaset düzleminde; iktidarla ana muhalefet aynı sofrada oturmuş milletin hakkını, memleketin istikbalini, Türkiye’nin yıllarını afiyetle yemenin peşindeler!” dedi.

Akşener:”Türkiye’nin yıllarını afiyetle yemenin peşindeler!”
Yayınlama: 24.02.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partimizin yerel seçim beyannamesi ve belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuştu.

Diplomatların kullandığı “Eğer masada yoksanız, menüdesiniz demektir.” sözünü hatırlatan Akşener, “Aslında bugün siyasette yaşanan da tam olarak budur. Çünkü; Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin ortaya çıkardığı, bu milletsiz siyaset düzleminde; iktidarla ana muhalefet aynı sofrada oturmuş milletin hakkını, memleketin istikbalini, Türkiye’nin yıllarını afiyetle yemenin peşindeler!” dedi.

Akşener, “Türk siyasetinin; saray yapımı bir pembe dizi olmasına da, ana muhalefet yapımı bir korku filmi olmasına da; iktidarla ana muhalefetin, ortak yapımı uzadıkça uzayan, bir orta oyunu olmasına da; müsaade etmeyeceğiz!” şeklinde konuştu. İYİ Parti Lideri, partimizin yerel seçim beyannamesini de açıkladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.